Vad jobbar AFRY med?

Innehållsförteckning

Vad jobbar AFRY med?

Vad jobbar AFRY med?

Main navigation

  • Efterlevnad och kvalitetsstyrning.
  • Power-to-X.
  • Efterlevnad och kvalitetsstyrning. Teknikinformation. Visualisering & animering.
  • Behandling av avloppsvatten.

Varför AFRY?

”Om du gillar att jobba i stora projekt och stora industriinvesteringar ger AFRY de möjligheterna", säger Åsa Frössling Älveroth, gruppchef på AFRY. För henne är det inspirerande att få vara delaktig i multidisciplinära projekt – och möjligheten att arbeta utomlands.

Vad är AFRY för företag?

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid.

Hur många jobbar på AFRY?

Vi är 16 000 ingenjörer, designers och rådgivare. Vi arbetar inom infrastruktur, industri och energi för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Är AFRY ett bra företag?

Omdömen om AFRY. "Har man tur och hamnar på en satsande sektion där man får en chef som orkar att vara både chef och säljare så är det ett bra företag."

Vad hette AFRY innan?

År 2019 gick ÅF samman med finländska Pöyry och bildade ÅF Pöyry AB, som blev ett av Nordeuropas största ingenjörsföretag, med över 16 000 anställda och kontor i 50 länder. I november 2019 bytte bolaget varumärke till AFRY.

Vad står AFRY för?

Mellersta och Norra Sveriges Ångpanneförening och Södra Sveriges Ångpanneförening slogs 1964 samman till Ångpanneföreningen, ÅF, med hela Sverige som verksamhetsområde.

Hur många anställda har AFRY i Sverige?

AFRY
HuvudkontorSolna, Sverige
NyckelpersonerJonas Gustavsson, vd Tom Erixon, styrelseordförande
TjänsterKonsultrådgivning för energi, industri och infrastrukturprojekt
Antal anställda17 000 personer
Historia

Hur är det att arbeta på AFRY?

Väldigt stora skillnader mellan olika delar av företaget och det var svårt att "komma över gränser" mellan avdelningarna vilket gjorde att det faktum att AFRY är ett enormt företag ej riktigt utnyttjades. Stimmulerande, produktiv och rolig arbetsmiljö. Jag skulle rekommendera ingenjörer att söka sig till AFRY.

Hur är AFRY?

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Relaterade inlägg: