Hur länge har Åhléns funnits?

Innehållsförteckning

Hur länge har Åhléns funnits?

Hur länge har Åhléns funnits?

Åhléns AB är ett svenskt detaljhandelsföretag med huvudkontor på Ringvägen 100 i Stockholm, som ingår i Axel Johnsongruppen. Det grundades år 1899 av Johan Petter Åhlén och Erik Holm.

Vad kan man köpa på Åhléns?

Julklappstips

  • Erbjudanden.
  • Jul.
  • Möbler.
  • Kök & matlagning.
  • Dukning & servering.
  • Belysning.
  • Sovrum.
  • Badrum.

Vem startade Åhléns?

Johan Petter Åhlén Erik Holm Åhléns/Founders

Finns Åhléns utanför Sverige?

Vi är ett dotterbolag till Åhlens och vi har funnits sedan 2018. Idag har vi 6 varuhus och med Väla blir vi 7 varuhus. De övriga ligger i Västerås, Norrköping, Södertälje, Sundsvall och Örebro – samt en mindre pop up i Sickla utanför Stockholm.

Var köper man inredning?

Välkommen till Room99.se! Hos oss hittar du snygg och modern inredning för alla rum. Här finns till både hem och kontor som du vill ge en personlig touch. Här finns ett stort sortiment av möbler, textilier, dekoration, köksartiklar, belysning och mycket mer.

Vad är artikelnummer Åhlens?

Åhléns har av säkerhetsskäl tagit jackan ur försäljning och återkallar produkten i storlek 62-98 då lösa knappar kan utgöra en kvävningsrisk för små barn. Det är en jeansjacka med grå ärmar och luva. Artikelnumret hittar du på tvättrådslappen.

När startade Åhléns ehandel?

se. På Åhléns hittar man en smart mix av prisvärda produkter och lösningar på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns grundades 1899 och är idag Sveriges enda kvarvarande varuhuskedja, där hållbarhetstanken genomsyrar allt man gör....Åhléns.
Genomsnittligt antal anställda:1 691
Ägarandel:100%

När byggdes Åhléns?

Åhléns har ett 70-tal varuhus runt om i Sverige och omsätter 5 miljarder. Det som idag är ett av Sveriges mest kända varumärken startar som ett postorderföretag vid namn Åhlén & Holm i Insjön, Dalarna år 1899.

När startade Åhléns?

Åhléns hittar man en smart mix av prisvärda produkter och lösningar på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns grundades 1899 och är idag Sveriges enda kvarvarande varuhuskedja, där hållbarhetstanken genomsyrar allt man gör.

Vad hette Åhléns innan?

1985: Alla Tempovaruhus byter namn till Åhléns, och företagsnamnet går från Tempo Åhléns AB till Åhléns AB. 1988: Åhléns ingår i Axel Johnsonkoncernen som ägs av Antonia Ax:son Johnson.

Relaterade inlägg: