Är det säkert att köpa begagnad mobil?

Innehållsförteckning

Är det säkert att köpa begagnad mobil?

Är det säkert att köpa begagnad mobil?

Men största vinsten med att köpa begagnat av en butik är kanske att ditt köp omfattas av konsumentköplagen på samma sätt som om du skulle ha köpt en ny mobil. Det betyder att du har tre års reklamationsrätt om det skulle vara fel på telefonen. ... Det går inte att reklamera det som kan anses vara ett normalt slitage.

Kan man köpa en begagnad mobil?

Som vi tidigare varit inne på finns det idag mängder av möjligheter för dig som vill köpa en begagnad mobiltelefon. Oavsett om du vill köpa en begagnad iPhone, Android eller någon annan mobil är utbudet på andrahandsmarknaden enormt. Detta i princip oavsett vilken modell du vill köpa.

Vem köper begagnade mobiler?

Hos MyTrendyPhone kan du sälja din mobil extremt enkelt och snabbt. Vi erbjuder bra priser och vi tar även emot skadade enheter. Vi ska se till att telefoner som säljs till oss antingen återvinns på ett ansvarsfullt sätt eller repareras och säljs vidare till någon som behöver dem.

Kan man lita på Ixpress?

Riktigt nöjd. Riktigt nöjd. Väldigt god skick för att vara begagnat. Snabb leverans!

Kan man lita på BlueCity?

Har köpt flera mobiltelefoner via BlueCity utan problem! Har även via deras garanti lämnat in två olika telefoner på service och har fått både jättesnabb mailrespons och service. Rekommenderas starkt!

Är det värt att köpa en ny mobil?

Den som ser på tv, video eller streamar mycket musik behöver mer, inte sällan mycket mer. För den som väljer att köpa en telefon som inte är låst till en operatör kontant finns det fördelar. ... De som har telefoner som är 4–5 år gamla och som inte har uppdaterat operativsystemet bör definitivt fundera på att byta upp sig.

Är Swappie värt det?

Swappie.com är en säker och pålitlig webbutik som erbjuder lite använda och fullt fungerande smartphones till ett överkomligt pris. Alla våra telefoner har testats och reparerats genom en noggrann process och med den senaste tekniken.

Relaterade inlägg: