Vad gör vi köper din bil med bilarna?

Innehållsförteckning

Vad gör vi köper din bil med bilarna?

Vad gör vi köper din bil med bilarna?

viköperdinbil.se går våra bilexperter igenom din bil effektivt och professionellt. Tar du sedan beslut om att sälja till oss så överför vi pengarna direkt till ditt konto och tar hand om hela administrationen. Jämfört med tidskrävande och besvärliga annonseringstjänster är vi det enkla och bekväma alternativet.

Vem tar emot skrotbilar?

Det finns många återvinningscentraler att välja mellan om du exempelvis vill sälja din skrotbil i Stockholm. En av dessa är Lantz Metall, vilka tar emot och hämtar upp olika typer av metall och annat avfall.

Vem betalar för skrotbilar?

För att få bästa ersättning för sin skrotbil skall man själv lämna den till skroten. Det finns ingen statlig skrotpremie längre. Efter 2007 upphörde Bilskrotningsfonden att betala ut premie för skrotbilar. Samtidigt försvann den obligatoriska skrotningsavgiften vid nybilsköp.

Vem köper upp skrotbilar?

Hos säljaminbil.se kan du sälja en skrotbil - med andra ord fortfarande få pengar för den som ingen annan är villig att betala. Vi köper upp alla sorters modeller och märken oavsett ålder, tillstånd och skick. De enda vi kräver är att bilen är körbar och påställd, samt inte väger mer än 3,5 ton.

Relaterade inlägg: