Vad gör man med gamla vykort?

Innehållsförteckning

Vad gör man med gamla vykort?

Vad gör man med gamla vykort?

Vi är en av Sveriges största och kunnigaste köpare när det gäller gamla brev (kuvert) och kort. Har Ni någon samling att sälja eller har hittat en bunt gamla brev eller kort på vinden så hör av Er till oss. Vi lämnar ett bud eller gör en snabb(kostnadsfri) värdering om Ni bara vill ha en uppfattning om värdet.

Vem köper gamla vykort?

Vykort köpes Har du ärvt ett parti vykort, eller vill du sälja din vykortssamling? Då har du kommit rätt. Med över 20 års erfarenhet vet vi vilka vykort som har ett bra värde. Vi har dessutom mycket god kunskap kring utländska vykort.

Vem samlar på vykort?

Fackterm: Deltiologi är studerandet och samlandet av vykort. Samlarna kallas deltiologer. Samlarområden: Topografi (studiet av en plats) är populärast i Sverige, därefter olika temaområden, båtar, järnvägar och tecknat. Samlingar kopplas ofta till hembygdsforskning.

Kan man sälja gamla vykort?

Har du någon samling du vill sälja eller har hittat en bunt gamla brev eller vykort på vinden så hör av dig till oss. Vi kan lämna marknadspris på samlingen efter det att vi har gjort en kostnadsfri värdering om du bara vill ha en uppfattning om värdet.

Finns det något värde i gamla vykort?

Men däremot gamla vykort i brevkortsalbum kan vara värdefulla. Albumen brukar rymma ungefär 300 kort och är värda ett par tusenlappar. Johan Ericsson tror dock att dagens frimärken en gång kan bli värdefulla. Detta därför att det skickas så få brev nu för tiden.

Vem vill ha gamla frimärken?

Tryggt val när du vill sälja dina frimärken Vi på Philea är Sveriges största auktionsföretag för filateli. Vi är experter på frimärken och frimärkssamlande och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Kalmar och Skara.

Var kan man köpa vykort?

I Birgitta Lindeblad & Döttrars sortiment finns det fler än 200 unika motiv på vykort. Här finns det finns vykort som passar för alla tillfällen. Vykort till fest och till vardag som påminner om livet. Vykorten kan handla om motion, mat och kärlek.

Relaterade inlägg: