Vad skriver man på grattiskort till en 50 åring?

Innehållsförteckning

Vad skriver man på grattiskort till en 50 åring?

Vad skriver man på grattiskort till en 50 åring?

Grattis på födelsedagen min vän, jag hoppas att din dag blir alldeles underbar! Grattis på födelsedagen och tack för att du fyller 50 år före mig! Du är en sann vän och en underbar person, ikväll höjer vi glasen i din ära! Du må vara ett halvt sekel gammal, men du beter dig fortfarande som en tonåring.

Vad kan man skriva när en kompis fyller år?

Stora gratulationer på din födelsedag kompis. Må alla dina drömmar gå i uppfyllelse och all världens framgång följa dig genom resten av livet! Stort grattis och många lyckönskningar på din speciella dag. Du skriver nu ett nytt kapitel i ditt liv och jag är så lycklig över att få göra dig sällskap!

Vad skriver man på ett grattiskort?

Tips på text till gratulationskort

  • Varma gratulationer på din födelsedag!
  • Med en enkel tulipan…
  • Grattis! ...
  • Må alla dina önskningar gå i uppfyllelse.
  • Hjärtliga gratulationer på din speciella dag.
  • Hurra, hurra på din dag!
  • Stort grattis på X-års dagen önskar jag dig!
  • Ännu ett år fyllt av äventyr väntar på dig.

Vad skriver man till en 90 åring?

Vad är lämpligt att skriva som meddelande till den som fyller år? Svar: Stort grattis på 90-årsdagen räcker gott. Vill du tillägga något personligt är det helt i sin ordning.

Vad skriver man till en 30 åring?

Grattis på 30 årsdagen snygging, må din fest vara full av galenskap och baksmällan nådig imorgon! När man fyller 30 år så börjar man komma ikapp de drömmar som man jagat hela livet. Fortsätt drömma och fortsätt jaga fatt på dem. Ett stort grattis på 30 årsdagen min vän!

Vad skriver man till någon som fyller 18?

Ett stort grattis på 18 årsdagen, jag önskar dig all lycka i världen! Nu är det dags för dig att ge dig ut i världen, drömma stort och sikta mot stjärnorna! Ett nytt liv väntar – Grattis på 18-årsdagen! Att se dig växa upp har varit ett äventyr och att se dig bli den person du är idag är en enorm stolthet.

Vad skriver man till en som fyller 40 år?

Helt otroligt att det skulle ta dig 40 år att bli så fulländad. Njut av färden och sakta aldrig ned. Grattis på födelsedagen – vi älskar dig! Oavsett hur många ljus som trängs på din tårta så har du alltid varit ung i själen.

Vad skriver man till en 40 åring?

Jag önskar dig livets bästa, alltid. Framförallt så önskar jag dig allt det som du önskar dig. Må du vara välsignad och få uppleva många fina år. Hjärtliga gratulationer!

Vad ska jag göra när jag fyller 18?

Dekorera med bilar, ballonger, pappersmuggar och servetter som gör temat mer slående. Om du fixar en födelsedagsfest åt en kompis, kan du även inkludera roliga spel och en utstyrsel som gör att ingen kan missa vem som fyller 18.

Relaterade inlägg: