Vad gör Pippi?

Innehållsförteckning

Vad gör Pippi?

Vad gör Pippi?

En rolig pekbok i stadig kartong för de allra minsta, illustrerad med Ingrid Vang Nymans klassiska bilder....Vad gör Pippi?
FormatKartonnage (Board book)
FörfattareAstrid Lindgren
Antal sidor14
Utg.datum2014-06-03
Upplaga1

Vad gör Pippi Pekbok?

Här finns roliga scener från Pippis värld att samtala om och peka på. ... Se hur Pippi, Tommy och Annika har picknick, hur Pippi matar sin häst Lilla Gubben och hur roligt barnen har med sina leksaker som de handlar i leksaksaffären.

Vad heter Pippis pengar?

Pippi Långstrump, Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump, är en av Astrid Lindgrens mest kända litterära figurer och även namnet på den första boken om Pippi och hennes vänner, Tommy och Annika.

Är Pippi i Söderhavet?

Pippi Långstrump i Söderhavet är en roman av Astrid Lindgren som publicerades i oktober 1948 av bokförlaget Rabén & Sjögren. Den svenska utgåvan är illustrerad av Ingrid Vang Nyman. ... Berättelsen ingår även i samlingsvolymen Boken om Pippi Långstrump (1952) och kom 1999 som tecknad film, Pippi i Söderhavet.

Vilket förlag gav ut Pippi?

Därmed hade Astrid debuterat som författare och fått ett förlag. Manuset till Pippi Långstrump omarbetades av Astrid och kom ut ett år senare på Rabén & Sjögren. Det ursprungliga manuset publicerades år 2007 med anledning av Astrid Lindgrens 100-årsjubileum, under titeln "Ur-Pippi".

Relaterade inlägg: