Vad betyder det att SIM kortet är låst?

Innehållsförteckning

Vad betyder det att SIM kortet är låst?

Vad betyder det att SIM kortet är låst?

Lås ditt SIM-kort med en PIN-kod (Personal Identification Number) för att få en identifieringskod för telefonsamtal och mobildataanvändning. ... Varje gång du startar om din enhet eller tar ut SIM-kortet låses ditt SIM-kort automatiskt och Låst SIM visas i statusfältet.

Var hittar jag min sim kod?

För att byta pinkoden för simkortet på en Android-mobil går du till följande på din telefon: Inställningar > Låskärm och Säkerhet > Ställ in lås för SIM-kort ....Här hittar du din pukkod:

  1. När du loggar in i Mitt Företag, gå till fliken "Abonnemang". ...
  2. På pappret där ditt sim-kort satt när du fick det.

Hur får jag en ny PUK kod?

Pin- och puk-koden följer också med i det brev du får hem när du beställer en mobil. Du hittar koderna på plastkortet som simkortet sitter fäst på vid leverans. Du kan också få puk-koden direkt i våra butiker.

Vad är min pinkod Halebop?

PIN & PUK kod Din PIN och PUK kod hittar du i appen. Tips: Om du glömt PIN koden kan du fortfarande logga in i appen om du är ansluten till Wi-Fi.

Hur lång tid har jag kvar på mitt abonnemang Halebop?

Halebop abonnemang har ingen bindningstid men däremot en månads uppsägningstid. Det finns operatörer som slopat även uppsägningstiden, så Halebop erbjuder inget utöver det vanliga på det här området.

Hur komma i kontakt med Halebop?

Halebop Kundtjänst – E-post E-postadressen till Halebops kundtjänst är: kontakta-oss@halebop.se.

Relaterade inlägg: