Vad är prisplan bas?

Innehållsförteckning

Vad är prisplan bas?

Vad är prisplan bas?

När du tankar en prisplan, som motsvarar din nuvarande eller högre, får du antingen din nya prisplan direkt eller ett saldo som motsvarar beloppet du tankade för. Tankar du på en lägre prisplan än den du har nu blir den nya aktiv när din nuvarande tankning löpt ut.

Vad är Comviq fastpris?

Fria samtal, SMS och MMS inom Sverige och EU/EES. Upp till 100 GB surf i Sverige och upp till 18 GB i EU/EES. Upp till 1000 utlandsminuter ingår till 41 länder. Fastpris gäller i 30 dagar, Fastpris Vecka gäller i 7 dagar.

Vad är värdebevis Comviq?

Du köper enkelt mer surf direkt här på comviq.se genom att klicka på Surf eller Tanka i menyn, i vår Comviq-app, genom att köpa ett värdebevis hos någon av våra återförsäljare eller via SMS. Har du kontantkort dras kostnaden av från ditt saldo när du köper surf via SMS till telefonnummer 133.

Vad är en prisplan?

Vilken prisplan du bör ha beror på vilka funktioner du vill kunna använda för ditt företag. Om du återkommer med vilka funktioner du önskar så kan vi återkomma med ett förslag. Här kan du läsa mer om de olika planerna för att se vad de innehåller och vad som skiljer dem åt.

Vad ingår i Comviq Amigos?

Vad ingår i Amigos Allo? Med Amigos Allo ingår upp till 100 minuter till 30 länder i Mellanöstern med närhet, samt EU/EES. Dessutom ingår fria samtal, SMS, MMS i Sverige och upp till 5 GB surf som du även kan använda när du är utomlands inom EU och EES.

Hur länge håller ett kontantkort Comviq?

Om kortet inte tankas inom 12 månader blir det ogiltigt och numret kan inte aktiveras igen. Innestående pengar på saldot går då förlorade. Om du aldrig tankat ett kort hittar du giltighetstiden för numret på startpaketet som ditt kontantkort levererades i. Ett mobilabonnemang är giltigt så länge det betalas.

Vad ingår i Comviq fast pris 145?

Comviqs fastpriskontantkort är precis som det låter en fast summa och fungerar lite som ett abonnemang du måste fylla på månadsvis. Välj mellan en surfpott på gigabyte i månaden för 145 till 345 kronor. Fria samtal, sms och mms inom Sverige. Upp till 18 gigabyte surf i EU/EES.

Vad ingår i Comviq kompis?

  • KOMPIS. BAS. RING INOM SVERIGE: Till Comviq- och Tele2-mobiler. ...
  • SMS:A/MMS:A INOM SVERIGE. SMS till Comviq- och Tele2-mobiler. 0 kr1. 0 kr2. ...
  • SURFA I MOBILEN: Surf inom Sverige3. 1 GB. 0,2 GB. ...
  • Tankas inte kortet inom angiven tid ändras prisplanen till Bas. 30 dagar. 30 dagar. COMV0 42500808 R eserva tion för e v entuella try ckfel.

Hur tankar jag Comviq?

Ladda kontantkort på Comviq.se

  1. Klicka på comviq.se/tanka.
  2. Skriv in det nummer du vill tanka.
  3. Välj vad du vill tanka och för hur mycket.
  4. Välj om du vill betala via kontokort eller internetbank. Ange dina uppgifter och gå vidare.
  5. Du får ett SMS som bekräftar att tankningen är genomförd.

Relaterade inlägg: