Hur ofta ska man använda Xbrow?

Innehållsförteckning

Hur ofta ska man använda Xbrow?

Hur ofta ska man använda Xbrow?

Xlash appliceras en gång om dagen på rengjort ansikte. Applicera serumet vid rötterna längs franslinjen. Använd i en gång om dagen i 6–8 veckor för bästa resultat. Efter 6-8 veckor appliceras Xlash 2-3 gånger i veckan för att bibehålla långa och fylliga fransar.

Hur länge ska man använda Xbrow?

Fungerar för dig som vill ha naturligt tjocka bryn eller som tidigareplockat ögonbrynen för mycket och vill ha tillbaka formen. Xbrow appliceras på brynen, så nära rötterna du kan komma. Applicera dagligen i 6-8 veckor och trappa sedan ner till 2-3 gånger i veckan för att bibehålla resultatet.

Kan man ta Xlash på ögonbryn?

Xlash ögonfransserum är helt oljefritt och påverkar inte ögonfransförlängningar. – Ja, det går, men på grund av hygieniska skäl skulle vi inte rekommendera det. Använd hellre Xbrow ögonbrynsserum som har en smidig applikator som är anpassad för ögonbrynen.

Hur länge räcker Xlash 3 ml?

Många vill förbättra sina ögonfransar för att få ett mer personligt utseende. Nu kan du få längre och fylligare ögonfransar inom 30 dagar med fransserum från Xlash! Studier visar att efter tre till fyra veckor ser du en märkbar förbättring av fransarnas kvalitet.

Hur applicerar man Xbrow?

Xbrow appliceras på brynen, så nära rötterna du kan komma. Applicera dagligen i 6-8 veckor och trappa sedan ner till 2-3 gånger i veckan för att bibehålla resultatet.

Är Xlash och Xbrow samma?

Xbrow innehåller samma effektiva ingredienser som bästsäljaren Xlash Ögonfransserum. Eftersom huden är tjockare vid brynen än ögonfransarna har serumet svårare att tränga igenom och absorberas av rötterna. Det kan därför ta längre tid att se resultat på ögonbrynen än dina ögonfransar.

Hur länge ska jag använda Xlash?

Studier visar att efter tre till fyra veckor ser du en märkbar förbättring av fransarnas kvalitet. Använd Xlash en gång om dagen, sex till åtta veckor för ett bra och hållbart resultat. Efter det kan du använda Xlash två till tre gånger i veckan för att bibehålla långa och hälsosamma fransar.

Kan man använda Ögonfransserum till ögonbrynen?

Fransnäring används för att få längre, fylligare ögonfransar och kan också användasögonbrynen för att få fylligare ögonbryn. Fransserum gör att fransar och ögonbryn blir tåligare, och när du väl ska lägga på mascara behöver du inte använda lika mycket av produkten för att få ett bra resultat.

Kan man ta Xlash på Underfransarna?

Går att använda på över och underfransar samt ögonbrynen. 6ml 549kr. 20 kr frakt om den ska skickas. Xlash är ett högkvalitativt serum som ger dig ögonfransar som är längre, tjockare och har mer volym.

Hur länge räcker Xlash serum?

Om man följer anvisningarna för användning, varar en tub Xlash i ungefär två till tre månader. Om man däremot bara applicerar Xlash på den övre fransraden ökar varaktigheten, än om nedre fransraden och/eller brynen även appliceras.

Relaterade inlägg: