Vad göra med skor som luktar illa?

Innehållsförteckning

Vad göra med skor som luktar illa?

Vad göra med skor som luktar illa?

Ett beprövat husmorsknep är att blanda 4 matskedar ättika med 1 liter vatten och massera in insidan av skorna med lösningen. Låta därefter skorna ligga över natten. Skölj sedan ur skorna ordentligt.

Hur tar man bort Avloppslukt?

Det går också att använda ättika och bikarbonat. Häll då en halv deciliter ättika i avloppsröret följt av ca två teskedar bikarbonat. Låt lösningen verka några minuter och spola därefter med varmt vatten under en längre stund. Upprepa regelbundet de två första stegen för att förebygga illaluktande avlopp.

Hur får man bort Fotsvettslukt i skor?

Men det finns knep för att få bort dålig lukt och fotsvett - och de är enklare än du kan tro. Vad sägs som att slänga in dojorna i frysen, eller att använda vanligt bakpulver. Ballerinaskor, loafers och andra öppna skor kommer fram lagom till sommaren.

Varför luktar skor illa?

Därför luktar skor illa Det som orsakar dålig lukt i dina skor är en kombination av svett och bakterier. Vi har alla en viss mängd bakterier på oss, helt naturligt. Dessa bakterier hjälper till att hålla skadliga bakterier och andra inkräktare på avstånd. Under dagen svettas du alltid en aning, även om fötterna.

Relaterade inlägg: