Vad betyder symbolerna på Facebook?

Innehållsförteckning

Vad betyder symbolerna på Facebook?

Vad betyder symbolerna på Facebook?

: En blå cirkel betyder att meddelandet skickas. : En blå cirkel med en bockmarkering betyder att meddelandet har skickats. : En fylld blå cirkel med en bockmarkering betyder att meddelandet har levererats. : En liten version av vännens eller kontaktens foto visas nedanför meddelandet när vännen/kontakten har läst det.

Vad betyder knapparna på Facebook?

Använder du mobilen håller du ner gilla-knappen, och sitter du vid datorn håller du muspekaren över knappen, för att få upp en meny med uttryckssymboler. De är superenkla att förstå, det finns gamla traditionella "Gilla", men också "Älska", "Haha", "Wow", "Ledsen" och "Arg".

Vad betyder pilarna på Facebook?

Trycker vi på den lilla pilen så får vi möjligheten att välja pil upp eller ned och sen i nästa steg en anledning till vårt val. Nedan kan ni se hur det ser ut: Om detta börjar användas flitigt så kanske man slipper se skräpkommentarer och enbart relevanta inlägg i toppen av olika inlägg.

Vad betyder vit ring på Messenger?

- Denna ikon innebär att meddelandet har skickats, däremot har det inte anlänt till din mottagare. Om mottagarens mobil inte är igång eller på något annat sätt inte har kontakt med Facebook så ser du som avsändare denna ikon. - Nu har meddelandet kommit fram till mottagaren men mottagaren har inte läst det.

Vad betyder symbolerna?

En symbol är en representation av en (annan) sak, ett abstrakt begrepp, en idé eller egenskap. Symboler används bland annat inom matematik, kemi och heraldik, och för logotyper, Vissa symboler förändrar betydelse över tid, såsom religiösa symboler som senare anammas inom andra områden.

Vad betyder stjärnan i Facebook dejting?

Det innebär funktionen Secret crush Som förval kommer man inte att matchas ihop med sina Facebook-vänner i appen, men om man skulle vara intresserad av någon i ens sfär går det att ändra på! Men funktionen Secret crush kan man markera upp till nio Facebook-vänner som hemliga förälskelser.

Vad betyder blå ring runt profilbild Facebook?

Om en person eller sida har delat en händelse som du inte sett ännu ser du en blå ring runt deras profilbild. Tänk på att när du visar någons händelse kan den personen se att du har visat den. Händelser visas i en rad överst i ditt nyhetsflöde.

Vad betyder det att gilla på Facebook?

Att klicka på Gilla nedanför ett inlägg på Facebook är ett sätt att förmedla att du tycker innehållet är intressant utan att kommentera det. På samma sätt som en kommentar kan alla som kan se inlägget även se att du gillat det.

Vad betyder grön ring på Messenger?

Aktiv status visar dina vänner och kontakter när du är aktiv eller nyss varit aktiv på Facebook eller Messenger i den här profilen. ... Dina vänner och kontakter ser eller tid då du senast var aktiv bredvid din profilbild och på andra platser på Facebook och Messenger.

Relaterade inlägg: