Hur lång tid tar det för Webhallen att leverera?

Innehållsförteckning

Hur lång tid tar det för Webhallen att leverera?

Hur lång tid tar det för Webhallen att leverera?

Leveranstiden varierar beroende på valt fraktalternativ (0-3 arbetsdagar). Produkter som inte finns på webblager, men som finns lagerförda "Hos leverantören", har en längre leveranstid. Produkter som inte finns på webblager och som inte finns "Hos leverantören" kan variera kraftigt i leveranstid.

Har Webhallen Klarna?

Faktura Klarna ( privatkunder )

Var ligger webhallens lager?

Bli medlem här! Webhallens centrallager i Sollentuna utanför Stockholm utsattes igår eftermiddag för ett väpnat rån. Det är andra gången inom loppet av bara några månader som företaget attackeras av beväpnade rånare.

När skickar Webhallen?

Beställningar som läggs före klockan 15.00 skickas i regel samma vardag, förutsatt att produkterna du beställde fanns i postorderlagret. När vi har skickat din beställning skickar vi samtidigt ett mail med en spårningslänk där du kan följa leveransen av din beställning.

När startade Webhallen?

1999 Webhallen/Founded Webhallen Sverige AB som koncept grundades 1999 i en liten lägenhet i centrala Stockholm och har på kort tid vuxit till att idag vara en av Sveriges ledande återförsäljare inom hårdvara, hemelektronik, gadgets, spel och film.

Vad är Webhallen Delbetalningskonto?

Vill du själv bestämma din delbetalningstakt, och slippa tänka på ett lägsta ordervärde vid köp? Då är Webhallen Delbetalningskonto rätt val för dig. Föredrar du istället att betala en satt summa varje månad under en bestämd period, lägg då upp din delbetalning på 12, 24 eller 36 månader.

Är det ränta på Klarna?

Flexibel delbetalning via Klarna Delbetalningskonto Varje månad väljer du själv hur stort belopp som du önskar betala. ... Används delbetalningskontot måste minst 1/24 av skulden betalas varje månad. Räntan är på 19,90 % och en månatlig administrationsavgift betalas på 29 kr.

Vilka butiker har Budbee?

Populära butiker

  • ICANIWILL.
  • Lindex.
  • Proteinbolaget.se.
  • Nordicfeel.

Vilka använder Airmee?

Airmee tog tidigare under året in ca 150 MSEK och levererar för många av de största handlarna i Sverige som Apotea, H&M, Vetzoo, Snusbolaget och Åhlens.

Är Webhallen pålitlig?

Riktigt dåligt och oprofessionellt av Webhallen. Blir sista gången jag beställer från dom. Det finns flera butiker online, skulle aldrig rekommendera denna butik. Trist att handla & råka ut för en klar prissänkning(20%) 2 dagar senare och webhallen har inte prisgaranti.

Relaterade inlägg: