Vad betyder check på Tinder?

Innehållsförteckning

Vad betyder check på Tinder?

Vad betyder check på Tinder?

Fotoverifiering låter dig verifiera din profil genom att skicka in selfies för granskning. Vi använder en kombination av pålitlig teknologi för människo- och ansiktsdetektion för att jämföra ansiktsgeometrin i de selfies du skickar in och dina profilbilder.

Hur lång tid tar det att bli verifierad på Tinder?

Biometrisk information—dvs. ansiktsgeometrier som låter oss utföra ansiktsdetektion på dina selfies och profilbilder för att verifiera ditt konto—skapas och bevaras endast med ditt godkännande under tiden för kontoverifieringsprocessen. Normalt tar detta bara några minuter.

Vad betyder skölden på Tinder?

Du kan när som helst ta bort en matchning. Tryck på den blå skölden i matchningens profil eller chatten för att gå till Säkerhetsverktyg och ta bort matchning.

Kan man se om man är aktiv på Tinder?

Appen Swipebuster är utvecklad för att stalka på Tinder åt dig. ... Eller okej, det kan åtminstone avslöja om din partner överhuvudtaget har Tinder och när hen i så fall senast var aktiv i appen.

Vad betyder blå markering Tinder?

Tinder® erbjuder fotoverifiering för att säkerställa att personer som du pratar med överensstämmer med deras bilder. Verifierade profiler har en blå bock, och vi rekommenderar att du också skaffar en.

Relaterade inlägg: