Vad betyder ett blått hjärta i sms?

Innehållsförteckning

Vad betyder ett blått hjärta i sms?

Vad betyder ett blått hjärta i sms?

Vad betyder 💙 Det blå hjärtat sägs symbolisera förtroende, fred, harmoni och lojalitet, men kan även representera en väldigt djup attraktion. ... På WhatsApp representerar det blå hjärtat en djup vänskap och lojalitet mellan två personer.

Vad betyder blå hjärtat?

Blått hjärta 💙 Medan andra associerar färgen med trygghet, harmoni och lojalitet.

Vad betyder hjärta utropstecken?

Emoji ❣️ - Rött hjärta som ett utropstecken Ett dekorativt hjärta utformat som ett utropstecken, där den övre delen av utropstecken består av ett hjärta. Kan användas för att förmedla någonting viktigt på ett kärleksfullt sätt.

Vilket hjärta betyder vänskap?

Emoji 💛 - Gult hjärta Den symbolism som vanligtvis kopplas samman med det gula emoji-hjärtat är vänskap och glädje, men även ungdom och styrka. Här kan du läsa mer om vad det gula hjärtat och andra hjärt-emojis egentligen har för betydelse: Emoji-hjärtan betydelse färger.

Vad betyder det vita hjärtat?

Det vita hjärtat symboliserar något ädelt, kärleksfullt, stilrent. Jag delar ut det vita hjärtat till koncept inom marknadsföring, händelser online eller varumärkes-strategier som jag tycker är riktigt bra.

Vad betyder gav ett hjärta till en bild?

Vissa tolkar denna symbol som att någon är intresserad av än, några som något man bara skriver till de närmaste, några skickar det till alla, och några tycker att detta bara är barnsligt och skiter i det fullständigt.

Relaterade inlägg: