Vad menas med Boosterfunktion?

Innehållsförteckning

Vad menas med Boosterfunktion?

Vad menas med Boosterfunktion?

Boosterfunktion”, alternativt “Snabbuppkokning” som exempel. Man kan spara någon minut vid uppkoket om man använder den högre effekten, medan energiåtgången är nästan densamma, dock med en liten fördel för Power-/Boosterfunktionen.

Vad är High Light Häll?

Induktionshällar håller sig svalare under tillagningsprocessen och förlorar värme snabbare när de slås av. Hällen kommer att vara varm, men den värmen är restvärme från stekpannan eller kastrullen, inte värme från spisen.

Vad betyder P på en spis?

Induktionshäll som reagerar lika snabbt som en gaslåga.

Varför stänger spisen av sig?

Med en spisvakt stängs strömmen automatiskt av när det blir för varmt. En del ger även ifrån sig en signal som larmar. Om du funderar på att köpa ny spishäll, se till att den stänger av sig själv när den inte har kontakt med något kokkärl.

Vad är Booster på induktionshäll?

Power Booster-funktionen på den här modulhällen ger snabb och intensiv värme när du behöver det och gör att kastrullen blir fräsande het eller att vatten kokar på nolltid.

Vad är Flexzone induktion?

Ett alternativ kan vara att välja en induktionshäll med så kallad flexzone. En flexzone är när du kan slå samman två eller flera mindre kokzoner till en stor för att få plats med en extra stor gryta eller kastrull. Funktionen gör dig mer flexibel i din matlagning.

Vad är skillnaden mellan induktionshäll och spis?

Induktionshäll blir allt vanligare i våra kök. Utseendemässigt är en induktionshäll lik en vanlig glaskeramikhäll men med den stora skillnaden att uppvärmningen sker på olika sätt. Induktionstekniken gör att hällen är snabb att värma upp samt energisnål och säker.

Varför piper induktionshällen?

Din induktionshäll har en rad olika ljud den gör under användning. Om kokplattan är på låg effekt kan det höras ett knäppande ljud, medan hög effekt istället kan ge ifrån sig ett brummande ljud. ... Alla dessa ljud är alltså helt normala, men borde ändå inte vara så höga att de stör.

Relaterade inlägg: