Vad kostar det att värdera smycken?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att värdera smycken?

Vad kostar det att värdera smycken?

Hur värderar jag mitt föremål? Alla våra Pantbanker erbjuder fri värdering av dina värdeföremål. Oavsett om du lämnar in det hos oss eller bara vill veta värdet, så kostar det ingenting att få ett muntligt utlåtande om belåningsvärdet, hos Pantbanken.

Vad är smycken värda?

Även äkta stenar, som diamanter, safirer, smaragder eller opal, drar upp värdet på äldre smycken. Smycken i platina kan också bli en riktig jackpot. – Platina finns ofta i smycken från 20- och 30-talen. Smyckena är ofta väldigt välarbetade och då kan de generera ett högre pris.

Var kan man värdera silver?

På Pantbanken Sverige kan du belåna silver i alla dess former. Vi tar emot silvertackor, silvermynt, silversmycken, silverbestick, silverljusstakar och andra silverföremål. Vi kan låna på olika silverhalter, allt från 40% silver till 92,5% (det som också kallas för “sterling silver”).

Var kan man värdera smycken i Stockholm?

Kaplans erbjuder fri värdering av smycken, klockor och mode. Värdering och inlämning till auktion pågår alla vardagar året runt. Du behöver inte boka tid utan är välkommen in till oss. Värderingen finns på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Vad kostar en värderingsman?

Det kostar inget att bjuda hem en mäklare på ett värderingsmöte och du förbinder dig inte till att anlita mäklaren bara för att du fått hjälp med en värdering. När mäklaren har varit hemma hos dig får du en muntlig värdering gratis.

Var köper man smycken?

Visa upp dina smycken, även när du inte bär dem! Söta, coola, eleganta, diskreta, fantastiska smycken online hittar du på Åhléns!

Hur mycket får man för diamanter?

Priset för en 1 carat diamant kan vara alltifrån 15 000 kronor till mer än 160 000 kronor för en väldigt välslipad diamant med hög kvalitet. En 2 carat diamant kan kosta så lite som 60 000 kronor eller så mycket som 800 000 kronor. Även här är priset på diamanten beroende på form, slipning, klarhet och färggrad.

Var kan man sälja sitt silver?

Hos Finguld kan du sälja ditt silver. Vi köper silver i alla möjliga former och även platina. De silverföremål som vi köper mest av är smycken, bestick och mynt, men du kan även sälja dina andra föremål som är tillverkade i silver.

Relaterade inlägg: