Vad kostar nattåg till Narvik?

Innehållsförteckning

Vad kostar nattåg till Narvik?

Vad kostar nattåg till Narvik?

Res till Narvik från € 96, - Det är bara möjligt att nå med tåg från Sverige. Det är kopplat till dagliga nattåg från Stockholm.

Vad kostar nattåg till Kiruna?

1a Resa från Stockholm (Sverige) till Kiruna (Sverige) Restiden är 15:10 timmar. Tågbiljetter finns tillgängliga från 400 SEK. Nattåget erbjuder platser i bilar med öppna sittplatser som är rymliga och mysiga. Även sofffack med sex bäddar.

Vad kostar det att åka tåg till Åre?

Normalt går det det finns 1 en/ett tåg om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 659 kr, kostar den billigaste tåg biljetten inte mer än 489 kr. Resande avreser oftast från Göteborg, Centralstation och anländer till Åre tågstation.

Hur mycket kostar att åka tåg?

Tågpriserna varierar såklart lite på varifrån i Sverige du åker, men generellt kan sägas att du sällan behöver betala mer än 500 kronor för din tågbiljett till Göteborg.

Vad hette förr nattåget mellan Stockholm Narvik?

Norrlandståget är ett inofficiellt namn för den av Trafikverket upphandlade tågtrafiken Narvik–Luleå–Stockholm.

Vad kostar nattåg?

Allt som allt – så bra är SJ Nattåg 1 klass Nej, sovkvaliteten är aldrig den samma så här får man sonika väga in vad tåget kostar. Den här biljetten kostade 1900:- men går att få för 1500:- om man bokar i hyfsad tid innan avresa.

Vad kostar det att åka tåg från Stockholm till Kiruna?

Tåg Information från Stockholm till Kiruna Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 907 kr, kostar den billigaste tåg biljetten inte mer än 725 kr.

Hur mycket kostar det att åka till Kiruna?

Innan du reser från Stockholm till Kiruna är det bra att veta vilken biljett du kan betala för och hur mycket den kostar de närmaste sju dagarna: Priset på en flyg biljett är 738 kr i genomsnitt för enkel resa på denna rutt. Priset på en tåg biljett till denna färdväg är i genomsnitt 732 kr enkel resa.

När går nattåget till Åre?

Avgångar och stationer Snälltåget avgår från Malmö onsdag och lördag eftermiddag/kväll och går via Lund, Hässleholm, Alvesta, Nässjö, Linköping, Norrköping, Stockholm och Uppsala och ankommer till fjällen nästa morgon. Vi kör till Jämtland under perioden 15 december 2021 - .

Hur mycket kostar nattåg?

Allt som allt – så bra är SJ Nattåg 1 klass Att resa när man sover kan ju göra att man sparar in en hotellnatt. Nej, sovkvaliteten är aldrig den samma så här får man sonika väga in vad tåget kostar. Den här biljetten kostade 1900:- men går att få för 1500:- om man bokar i hyfsad tid innan avresa.

Relaterade inlägg: