Vem äger Bokus?

Innehållsförteckning

Vem äger Bokus?

Vem äger Bokus?

Akademibokhandelsgruppen AB Bokus/Parent organizations

Vad är Bokus play?

Du registrerar dig snabbt och enkelt på Bokus Plays hemsida online, där du tecknar ett abonnemang, och sedan laddar du ner appen via Google Play eller Appstore i Iphone. Appen tar inte stor plats på din telefon. ... Det minsta abonnemanget Play Bas kostar 89 kr per månad, men då får du också bara lyssna på en enda bok.

Är Bokus play bra?

Sammanfattning. Bokus Play är en bra tjänst som ger dig ett mycket billigt alternativ och ett utbud där du hittar många av de allra nyaste böckerna. Generellt fungerar appen också väldigt väl, och dessutom får du en hel del olika rabatter.

Är Bokus och Akademibokhandeln samma?

Bokus blev 2009 en del av Akademibokhandeln och blev den helägt av Akademibokhandeln AB.

Vem äger Adlibris?

Bonnierkoncernen Adlibris/Parent organizations

Finns Harry Potter på Bokus play?

En helt ny värld öppnar sig för Harry när det visar sig att han egentligen är en trollkarl och börjar i Hogwarts skola för häxkonster och trolldom, en värld full av magi och spännande äventyr!...Inbunden.
FormatHäftad (Flexband)
Antal sidor294
Utg.datum2019-06-18
Upplaga7
FörlagRabén & Sjögren

Hur säger man upp Bokus play?

När du har klickat på Bokus Play, finner du all information angående ditt abonnemang. För att avsluta trycker du på "Säg upp".

Vad är bäst Storytel eller BookBeat?

Enligt sajtens test vinner Storytel. De pekar på att Storytel har den bästa ljudbokstjänsten och ger det bästa intrycket. Både Storytel och BookBeat har kreativa sök- och kategorisystem, vilket gör det enklare att hitta den bok du verkligen vill läsa eller lyssna på.

Vilken Ljudbokstjänst är bäst?

Bästa ljudbokstjänster – topplistan just nu

  • Storytel.
  • BookBeat.
  • Audible.
  • Nextory.
  • Google Audiobooks.

Relaterade inlägg: