Kan inte köpa biljett Västtrafik?

Innehållsförteckning

Kan inte köpa biljett Västtrafik?

Kan inte köpa biljett Västtrafik?

Om ditt köp inte går igenom behöver du kontrollera att du har internettäckning och att du har aktiverat internetköp för ditt bankkort. Om du är Nordeakund måste du logga in på din internetbank och öppna kortet för internetköp vid varje periodbiljettköp i vår app.

Varför funkar inte Västtrafik?

Om appen inte startar kan du börja med att starta om din telefon, starta om appen och kontrollera att du har internettäckning. Våra biljettkontrollanter får information om det skulle finnas något tekniskt problem som gör att Västtrafik To Go inte fungerar.

Kan man köpa biljett på tåget Västtrafik?

Västtågen kan du köpa biljett av tågvärden, du betalar med bankkort.

Hur köper man biljett Västtrafik?

Du kan köpa enkelbiljett i alla våra försäljningskanaler. Du kan få den i form av en pappersbiljett eller på ett Västtrafikkort. Du kan även köpa biljett i appen Västtrafik To Go. Information om hur du kan betala i de olika kanalerna finns på Västtrafiks webbplats.

Hur lånar man ut biljett Västtrafik?

Så här går det till:

  1. Appen skapar ett sms som du skickar till personen som ska låna biljetten. ...
  2. När biljetten är mottagen är den utlånad till klockan 04.00.
  3. Biljetten kommer automatiskt tillbaka till dig klockan 04.00.
  4. Du kan låna ut biljetten obegränsat antal gånger, men till max fem olika telefoner per biljett.

Hur köper man biljett till spårvagn i Göteborg?

En enkelbiljett kostar från 30 kronor och du köper den lättast på något Västtrafiks försäljningsställen eller via Västtrafiks app To-Go. Om du vill köpa din biljett ombord gäller följande: På spårvagnen kan du köpa din biljett ombord med kort från biljettautomaten. På stadsbussarna kan du inte köpa biljetter ombord.

Hur undviker man kontrollanter?

Det bästa sättet att slippa kontrollanterna är naturligtvis att hålla utkik efter dem. Genom att sätta sig längst fram i vagnen (eller bussen) på höger sida har man bra koll och upptäcker oftast kontrollanterna på hållplatsen.

Kan man köpa biljett på tåget?

Du behöver boka biljett innan du kliver på tåget, det är inte möjligt att köpa tågbiljetter ombord på våra tåg.

Kan man åka med Västtrafik biljett på SJ tåg?

Öresundståg och SJ Regional Göteborg-Säffle. På dessa tåg gäller alla Västtrafiks biljetter med några undantag. ... På dessa tåg gäller endast periodbiljetter (1 dygn, 3 dygn, 30 dagar, 90 dagar och 365 dagar). Enkelbiljetter gäller inte.

Hur köper man Dygnsbiljett?

1- och 3-dygnsbiljetter köpta i appen Västtrafik To Go aktiveras direkt vid köpet och kan inte återköpas eller bytas. 1- och 3-dygnsbiljetter i form av pappersbiljetter som börjar gälla direkt vid köpet kan inte återköpas eller bytas.

Relaterade inlägg: