Vilken linje är Bagarmossen?

Innehållsförteckning

Vilken linje är Bagarmossen?

Vilken linje är Bagarmossen?

Bagarmossen (tunnelbanestation)
Stationsinformation
Plattformslängd145 meter
Antal passagerare6 200 personer/vardag
Förbindelser
LinjeGröna linjen

Hur är det att bo i Bagarmossen?

Har bott i bagis i nästan ett år och tycker att det är riktigt bra att bo här. På plus sidan är närheten till nacka reservatet, mycket utrymme mellan husen (åtminstone där jag bor), centrum har det mesta som man behöver till vardags.

När byggdes Kärrtorp?

Kärrtorps Centrum invigdes för första gången 1952, men stod inte helt färdigt förrän i början av 1960-talet. Då invigdes centrumet en andra gång 1961.

Vad kommer efter Fridhemsplan?

Bakgrund. Gröna linjen består trots namnet, av tre linjer på fyra grenar, Hässelby strand i väster samt Hagsätra, Farsta strand och Skarpnäck i söder. De längsta tunnlarna är Gamla stan–Odenplan–S:t Eriksbron (3,4 km), Slussen-Skanstullsbron (Södertunneln, 1,5 km) och S:t Eriksbron–Lindhagensplan (Kungsholmen) (1,2 km) ...

Hur många stationer har gröna linjen?

Den gröna linjen (officiellt Tunnelbana 1, eller ”Metro ett”) har 3 radnummer och 49 stationer: 12 underjordiska (nio betong, tre rock) och 37 ovan markstationer. Banan är 41,256 meter lång. Det öppnade (mellan Slussen och Hökarängen stationer).

Hur många bor i Kärrtorp?

Kärrtorp
Kärrtorp
Kärrtorps centrum och biografen Reflexen i april 2012
Bildad1948
Antal invånare4 884 (2017)
Landareal104 hektar

Vad har hänt i Kärrtorp?

Man skjuten i Kärrtorp En man har skjutits med flera skott i Kärrtorp i södra Stockholm. Polisen larmades under natten mot fredagen …

Vad kommer efter Hötorget?

Gröna linjen består trots namnet, av tre linjer på fyra grenar, Hässelby strand i väster samt Hagsätra, Farsta strand och Skarpnäck i söder.

Vilken linje går till Skarpnäck?

Sju linjer på de tre systemen

  • Linje 17: Åkeshov - Skarpnäck (19,6 km)
  • Linje 18: Alvik - Farsta strand (18,4 km)
  • Linje 19: Hässelby strand - Hagsätra (28,6 km)

Hur går gröna linjen?

Gröna linjen består trots namnet, av tre linjer på fyra grenar, Hässelby strand i väster samt Hagsätra, Farsta strand och Skarpnäck i söder. De längsta tunnlarna är Gamla stan–Odenplan–S:t Eriksbron (3,4 km), Slussen-Skanstullsbron (Södertunneln, 1,5 km) och S:t Eriksbron–Lindhagensplan (Kungsholmen) (1,2 km).

Relaterade inlägg: