Vad har hänt med Kanal 10?

Innehållsförteckning

Vad har hänt med Kanal 10?

Vad har hänt med Kanal 10?

Comhem började släcka ned de analoga tv-kanalerna under tisdagen, vilket påverkar 500 000 kunder. ... Bland Comhem-kunder hörs nu arga röster om att kanalerna 10 och 12, som man tidigare kunde se analogt, försvann när man ställde om tv:n till digitalt.

Vad har hänt med TV6?

TV6 har blivit en betalkanal från den 1 oktober, det står klart efter att ägarna Nent group vill göra om kanalen till en sport-kanal. Tittare kommer nu behöva ett betalabonnemang med Boxer för att kunna titta på kanalen, skriver Nent group i ett pressmeddelande.

Har TV6 blivit kodad?

TV6 även kallad "6:an (Sexan)" är en svensk TV-kanal ägd av Nordic Entertainment Group som inledde sina sändningar den . Kanalen sändes fram till 30 september fritt i det digitala marknätet, samt ingår i Viasats utbud. ... o.m. 1 oktober 2021 är kanalen kodad i det digitala marknätet.

Var är TV10?

TV10
Tillgänglighet
Marksänd TV
Tele2Kanal 27​
IPTV
BredbandsbolagetKanal 10​

Hur kan man se tv 10?

Streama TV10 gratis på Viafree.

Vilka äger Kanal 10?

TV10 - Sweden | Nordic entertainment group.

Var hittar man TV6?

Streama TV6 gratis på Viafree.

Har TV6 blivit betalkanal?

Som rubriken lyder har Nordic Entertainment Group bestämt sig för att göra lite förändringar gällande TV6. Kanalen har sedan 1 oktober krypterats och blivit betal-tv-kanal och folk som vill se vad kanalen har att erbjuda behöver ett abonnemang från Boxer.

Hur får man in TV6?

Streama TV6 gratis på Viafree.

Hur kan man se TV10?

Billigast är att titta på programmen i gratis-apparna VIAFREE för TV10 och DPLAY för Kanal 11 via vårt bredband. Man installerar apparna på sin mobil eller surfplatta. Man måste sedan registrera sin mejl-adress för att kunna använda apparna.

Relaterade inlägg: