När är julmarknaden på Skansen?

Innehållsförteckning

När är julmarknaden på Skansen?

När är julmarknaden på Skansen?

I år firar julen på Skansen 130 år, en nygammal tradition för varje stadsbo. Julmarknad varje fredag, lördag och söndag 26 november till 19 december. Hus och gårdar i julgestaltning, vintervakna djur, julpyssel, konserter och berättelser om julen förr och nu.

När är det julmarknad 2021?

Upplev en historisk julmarknad, med anor från 1903. Här kan du köpa allt från hemslöjd och design till godis, hemstöpta ljus och hemliga julklappar. 2021 är Skansen julmarknad öppen fredag, lördag och söndag från 26 november fram till 19 december.

När stänger julmarknaden i Stockholm?

Julmarknaden på Skansen (26.11. -19.12.2021 Fredag-söndag kl. 10.00-16.00) är för många Stockholmare en klassiker och ett måste. Här hittar du gammaldags juldekorationer, ekologisk ostkaka och älgskinnsprodukter, för att nämna några av de klassiska julvarorna i marknadsbodarna.

När öppnar julmarknaden i Gamla stan?

Julmarknaden i Gamla Stan är Sveriges äldsta julmarknad, med anor från medeltiden, och välkomnar dig som besökare till Stortorget i år mellan 20 november och 23 december.

Vad ingår i Skansens årskort?

Ditt årskort är din entrébiljett alla dagar på Skansen under ett helt år. Kortet är giltigt 12 månader från det att du aktiverar det. Kortet aktiveras vid ditt första besök och är ett personligt värdebevis som skall medtas vid varje besök.

Finns det någon julmarknad?

Stortorgets julmarknad I Gamla stan är julmarknaden i full gång. Där säljer 41 försäljare bland annat konstsmide, keramik, glögg, karameller och viltkött. – Det är den mest traditionsrika julmarknaden vi har i Stockholm med anor ända från 1300-talet.

Vart är julmarknaden?

Sverige. En julmarknad i centrala Stockholm är Stortorgets julmarknad på Stortorget i Gamla stan. Den arrangeras av Stockholmsgillet och äger rum cirka en månad före jul och brukar slutar den 23 december.

När öppnar julmarknaden i Gamla Stan 2021?

Stortorgets Julmarknad Välkommen till Stortorgets Julmarknad 2021 Julmarknaden 2021 invigs lördagen den 20 november och pågår varje dag t o m den 23 december. Öppettider: Varje dag mellan kl 11 – 18 På julmarknaden hittar du 41 bodar som säljer allt från karameller, konstsmide, korvar & vi...

När öppnar julmarknaden i Stockholm?

Marknaden anordnas de tre första helgerna i december. Det anordnas extra insatta båtturer till Utö under dessa datum. Stortorgets julmarknad i Gamla Stan är riktigt bra! Den invigs med pompa och ståt lördagen den 17 november och pågår sedan dagligen från morgon till sen eftermiddag till dagen före julafton.

Vad kostar årskort på Skansen?

Vårt årskort för 365 kronor är en julklapp som håller i ett år och dessutom ger ägaren en rad fördelar, rabatter och erbjudanden utöver entré till Skansen. Läs mer om årskortet här. Och köp våra presentkort på årskort här.

Relaterade inlägg: