Vilket stjärntecken är cancer på svenska?

Innehållsförteckning

Vilket stjärntecken är cancer på svenska?

Vilket stjärntecken är cancer på svenska?

Kräftan (stjärntecken)[redigera | redigera wikitext] Kräftan (latin: Cancer; grekiska: Καρκίνος, Karkinos; symbol: ♋) är ett astrologiskt stjärntecken i zodiaken.

Vad betyder stjärntecknet cancer?

Datum: 22 juni – 22 juli. Det mystiska tecknet kräftan är både känslosam och empatisk men samtidigt mycket viljestark och kan gå över lik för att nå sina mål. Kräftan bryr sig verkligen om och är alltid beredd att ge ett gott råd, emotionellt stöd eller praktisk hjälp.

Kan man lita på stjärntecken?

Därmed faller astrologin som vetenskap. Trots det vill astrologerna gärna få oss att tro att astrologi är grundad på erfarenhet av vad som hänt människor med olika horoskop. Det kan inte vara riktigt.

Hur ser cancer stjärntecken ut?

Kräftan, eller Cancer på latin och engelska, är ett stjärntecken vars styrkor är envishet, fantasi, lojalitet och känslosamhet. Svagheter är lynnighet, pessimism, misstänksamhet, osäkerhet och att de kan vara manipulativa. ... Kräftan tillhör vattnets element och styrs av känslor och sitt hjärta.

Vilket stjärntecken har oktober?

Vågen 23 september – 22 oktober.

Vad gillar kräftan stjärntecken?

Kräftan är otroligt kärleksfull och omhändertagande, också i en kärleksrelation. I kräftan hittar vi en omtänksam och romantisk partner, som gärna tar hand om sin älskade lite extra. Kräftan vill gärna dela sina tankar, drömmar och planer med sin partner.

Vilket stjärntecken är du?

Stjärntecken och datum Väduren: 21 mars – 19 april. Oxen: 20 april – 20 maj. Tvillingarna: 21 maj – 21 juni. Kräftan: 22 juni – 22 juli.

Vilket stjärntecken är farligt?

Tvilling ljuger utan att veta om det, vågen är hård men rättvis och skytten är värst av alla. Spana in vem du ska se upp för och framför allt – ta reda på hur ond du är på en skala 1-10!

Vilket stjärntecken är bäst i sängen?

I toppen hittar vi sensuella skorpionen. För en skorpion är det här med sex otroligt viktigt. I sängen är de ofta lekfulla och deras inkännande natur gör dem till utmärkta älskare, enligt Revive Zone. Nyfiken på vilka stjärntecken som är sämst i sängen?

Relaterade inlägg: