Vad betyder 40cc?

Innehållsförteckning

Vad betyder 40cc?

Vad betyder 40cc?

40cc = utanpåliggande rör på vägg Denna rördragning är standard och därmed också billigaste lösningen för badrum – både då dessa kräver endast en ingång genom tätskiktet och därmed kan dras när badrummet är färdigkaklat m.m. Men också för att det är betydligt mindre förarbete än att dra alla rör i vägg.

Vilket Blandarfäste?

För att beställa rätt blandarfäste behöver du veta vilket c/c-mått din befintliga blandare och/eller rörledningar har. c/c-måttet tar du enkelt reda på genom att mäta avståndet från centrum av ena röret till centrum av det andra. Dold eller utanpåliggande rördragning.

Vad är CC-mått på duschblandare?

Välja duschblandare Om du ska ha både takdusch och handdusch kan du till exempel behöva en blandare med två utlopp. Byter du en befintlig blandare är det också viktigt att cc-måttet stämmer, dvs. avståndet mellan de två inkommande vattenledningarna. Se till att blandaren funkar med det duschset du har tänkt!

Vad betyder 60 cc?

Cc-mått är helt enkelt avståndet från centrum av det ena skruvhålet till centrum av det andra skruvhålet i luckan, lådfronten eller på handtaget. Även kallat centrum/centrum-mått. Knoppar har då av naturliga skäl inte något cc-mått då de endast har ett enda skruvhål.

Vad är cc-mått på duschblandare?

Välja duschblandare Om du ska ha både takdusch och handdusch kan du till exempel behöva en blandare med två utlopp. Byter du en befintlig blandare är det också viktigt att cc-måttet stämmer, dvs. avståndet mellan de två inkommande vattenledningarna.

Relaterade inlägg: