Varför står det chimi på Kalles Kaviar?

Innehållsförteckning

Varför står det chimi på Kalles Kaviar?

Varför står det chimi på Kalles Kaviar?

Alia Jassim, Brand Manager för Kalles Kaviar, berättar att varumärket är mycket inspirerade av Chimis arbete och inkluderande kommunikation och att samarbetet är ett sätt att hylla mötet mellan det ikoniska och det moderna.

Vad är chimi Kalles?

Kalles x CHIMI – En limited edition kollektion solglasögon som kännetecknades av Kalles klassiska färger. Detta blev snackisen våren 2021 som sträckte sig långt bortom lilla Sveriges gränser!

Vad har hänt med Kalles Kaviar?

Samarbetet mellan Kalles Kaviar och Chimi Eyewear lanseras den 31 mars och kommer att finnas till försäljning i Chimi Eyewears butik på Kungsgatan i Stockholm, chimieyewear.com och på Kalles Kaviars nystartade webbshop kalles.se/shop.

Vem äger Kalles Kaviar?

Abba har funnits i Kungshamn sedan 1928. På den nuvarande anläggningen i Kungshamn, som byggdes på 1970-talet, arbetar idag omkring 240 personer med att tillaga olika fiskprodukter under varumärkena Abba, Abba Middagsklart, Kalles Kaviar, Grebbestads, Hållö, Svennes, Ejderns och Lucullus.

Vad är Kalles Kaviar gjort av?

INGREDIENSER: Utvald sockersaltad TORSKROM (52% ), vatten, rapsolja, kostfiber (inulin 5 %), potatisflingor, socker, salt, tomatpuré, konserveringsmedel (kaliumsorbat), antioxidationsmedel (askorbinsyra), stabiliseringsmedel fruktkärnmjöl, xantan), sötningsmedel (steviolglykosider).

Hur länge håller kaviar i tub?

En öppnad tub kan man i regel ha i flera månader. Det kan inte växa till farliga bakterier som vi blir sjuka av i kaviartub. Håller cirka en vecka. Den härsknar och smakar illa när den har blivit dålig.

Relaterade inlägg: