Vart kommer Karl Fredrik ifrån?

Innehållsförteckning

Vart kommer Karl Fredrik ifrån?

Vart kommer Karl Fredrik ifrån?

Karl Fredrik växte upp i Örebro. I sitt program har han berättat att intresset för blommor, växter och trädgårdar kom tidigt. Han började samla på växter när han var 15 år. Han är utbildad florist och har bland annat jobbat i Oslo.

Var har Karl Fredrik köpt hus?

TV-profilen och floristinspiratören Karl Fredrik har, tillsammans med maken Petter, köpt ett nytt hus på Österlen. ... Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén bor på Österlen och driver den populära gårdsbutiken Eklaholm. Paret har länge varit på jakt efter ett sommarhus och har äntligen slagit till på ett hus.

När är Karl Fredrik på Österlen inspelat?

Den första säsongen, med fyra avsnitt, sändes i TV4 under maj-juni. Nu är man halvvägs inne i arbetet med säsong två. Och det blir dubbelt så många avsnitt, åtta stycken, som börjar visas våren 2021.

Var bor Karl Fredrik på Österlen?

Eklaholm är vår gård där vi både bor och verkar, belägen längs kusten här på vackra Österlen. Här möts land och hav, här är sommaren längre än någon annanstans i Sverige, Sveriges Provence helt enkelt! Vi som bor här på gården är Petter, Karl Fredrik, hunden Hamlet och katterna Leopold och JC.

Relaterade inlägg: