Hur många säsonger finns det av Skärgårdsdoktorn?

Innehållsförteckning

Hur många säsonger finns det av Skärgårdsdoktorn?

Hur många säsonger finns det av Skärgårdsdoktorn?

Dramaserie i tre säsonger om läkaren Johan Steen som flyttar ut i Stockholms skärgård tillsammans med sin dotter Wilma. Huvudrollerna spelas av Samuel Fröler och Ebba Hultkvist.

Vilken ö spelas Skärgårdsdoktorn in på?

Skärgårdsdoktorn” gick som tv-serie mellan åren 1997-2000 i SVT. Serien utspelar sig på den fiktiva ön Saltö i Stockholms skärgård, där läkaren Johan Steen (Samuel Fröler) bor med sin dotter Vilma (Ebba Hultkvist) och svärfadern Axel Holtman (Sten Ljunggren).

Vad heter doktorn i Skärgårdsdoktorn?

Serien utspelas på den fiktiva ön Saltö i Stockholms skärgård, dit läkaren Johan Steen kommer för att ta över läkarkliniken efter sin svärfar Axel Holtman. Holtman hade räknat med att hans dotter, tillika Johan Steens fru, Eva skulle komma, men hon är kvar i Afrika där hon jobbar för organisationen Läkare utan gränser.

När utspelar sig Skärgårdsdoktorn?

Skärgårdsdoktorn
Produktion
ProduktionsbolagSveriges Television
Sändning
OriginalkanalSVT1 (1997–1998) SVT2 (2000–2000)
Originalvisning1997–2000

Vad gör Samuel Fröler idag?

Åren efter Skärgårdsdoktorn har för Samuel fortsatt i samma spår. Han har synts i tv-serier som Modus och Innan vi dör, och har gjort rösten till Shrek. Och ja, han har ju också medverkat som sig själv i På Spåret ihop med Ebba. Han är även pappa till tre, Amanda, August och Jakob, som alla är över 30 år idag.

Relaterade inlägg: