Vem äger Löfbergs Lila?

Innehållsförteckning

Vem äger Löfbergs Lila?

Vem äger Löfbergs Lila?

Aktiebolaget Anders LÖFberg Löfbergs/Parent organizations

Vem äger Löfbergs kaffe?

Vi är till exempel en av världens största importörer av ekologiskt och Fairtrade-märkt kaffe. Företaget ägs till 100 procent av familjen Löfberg. Som familjeföretag har det alltid varit naturligt och självklart att ha ett långsiktigt, värderingsdrivet och hållbart perspektiv i våra affärer.

Var tillverkas Löfbergs Lila?

Huvudkontoret och huvudrosteriet ligger i Karlstad. Företaget rostar även kaffe i Danmark (under varumärket Peter Larsen Kaffe) och i Lettland. Löfbergs äger även varumärkena Percol, Green Cup, Superbonobo och te-varumärket Kobbs. Företaget har drygt 350 anställda och omsätter 1,9 miljarder kronor.

Vem grundade Löfbergs Lila?

Anders Löfberg Josef LöfbergJohn Löfberg Löfbergs/Founders

Vilket år grundades Löfbergs Lila?

1906 Löfbergs/Founded

Vad kostar Löfbergs kaffe?

Det billigaste priset för Löfbergs Mellanrost 0,5kg just nu är 40 kr. Det är en av de 100 mest populära produkterna i kategorin Kaffe.

Vart kommer Löfbergs kaffebönor ifrån?

Vi producerar 10,2 miljoner koppar kaffe varje dag. Kaffet odlas av 40 000 kaffebönder på landsbygden i ett 20-tal länder. En av dessa bönder är Ana-Maria Zapata Palazzia, 25, som driver en Fairtrade-certifierad odling i nordvästra Colombia och som är en del av vår satsning Next Generation Coffee.

När byggdes Löfbergsskrapan?

Löfbergsskrapan har sedan den stod klar 1960 utgjort ett tydligt och starkt symbolbärande inslag i stadsbilden.

Vad kostar ett kg kaffe?

Enligt Rune så är kostnaden för en kopp kaffe som du själv brygger mellan 0,80 och 1,10 kronor lite beroende på vilken kaffeböna du köper samt om du väljer ett certifierat kaffe. “Du betalar alltså ett kilopris på ca 80–110 kronor för kaffe du brygger själv - och ca 700 kr per kilo för Nespressokaffe”, poängterar Rune.

Relaterade inlägg: