Vem har regisserat filmen Alien?

Innehållsförteckning

Vem har regisserat filmen Alien?

Vem har regisserat filmen Alien?

David Fincher James CameronJean-Pierre JeunetRidley Scott Alien/Directors

Vad heter frakt farkosten i Alien?

Farkostens dator MU-TH-R 182, även kallat Mother (Mor) av besättningen, mottar en signal från en måne som kretsar kring en närliggande planet.

När utspelar sig Alien?

Alien (1979) År 2122 är besättningen på Nostromo på väg tillbaka till jorden när de får en överföring från en närliggande måne som kallas LV-426. När de svarar på fyren attackeras verkställande officer Kane (spelad av John Hurt) av en utomjording som dyker upp ur en äggliknande kokong.

Vad heter farkosten som Ripley arbetar på i filmen Alien?

Ellen Ripley: Historians protagonist. En hjältinna som från början arbetar på rymdfarkosten Nostromo.

Vad heter farkosten i filmen Alien från 1979?

Annons: Någonstans i rymden är fraktskeppet Nostromo, med tjugo miljoner ton malm och en besättning på sju personer, på hemväg när farkostens dator – "Mother" kallad – väcker besättningen ur deras kryosömn.

Vad heter skeppet i första Alien filmen?

1979 kom den förstaAlien”-filmen, regisserad av Ridley Scott, och vände upp och ner på science fiction-världen. Ellen Ripley (Sigourney Weaver) och hennes besättningskollegor är på väg hem till jorden i rymdskeppet Nostromo, försatta i dvala.

När kom Alien?

23 oktober 2003 (Tyskland) Alien/Release date

Vad handlar Alien om?

Ett skepp skickas för att undersöka en SOS-signal och råkar ut för en rymdvarelse som börjar döda besättningen en efter en. Alien/Film synopsis

Relaterade inlägg: