Vad heter Leif och Billy i verkligheten?

Innehållsförteckning

Vad heter Leif och Billy i verkligheten?

Vad heter Leif och Billy i verkligheten?

Leif och Billy är en svensk humorserie som handlar om två bröder, Leif och Billy Öhman. Skådespelarna Klas Eriksson (Leif) och Alfred Svensson (Billy) gjorde succé som Nordic Hillbillies på Youtube (2017), och därefter fick de en egen serie på SVT Play.

Vad heter Billy Öhman?

Klas Eriksson (skådespelare)[redigera | redigera wikitext] Klas Erik Eriksson, född 17 augusti 1985 i Jokkmokk, är en svensk skådespelare och komiker. Han är mest känd för sin roll som Leif Öhman i Leif & Billy.

Är Leif och Billy bröder i verkligheten?

Leif & Billy är en svensk humorserie vars första säsong hade premiär på SVT år 2017. ... Serien handlar om två lengräddade (dialektalt slang för någon som är lindrigt begåvad) och arbetslösa bröder Leif (Klas Eriksson) och Billy (Alfred Svensson) och deras liv i Sörbäcken i Norrland.

Vart finns Leif och Billy?

I Sörbackens skog i Norrland hittar vi bröderna Leif och Billy Öhman. De är på ständig jakt att tjäna pengar för att kunna betala alla räkningar.

Var är Leif och Billy inspelat?

Under fyra veckor spelas säsong två av "Leif & Billy" in, enligt Klas Erikssons tagg på Instagram har det skett i skogarna utanför Sörbyn, men i verkligheten är det snarare "någonstans i Sverige". I början av januari kommer åtta nya avsnitt, vardera 15 minuter, att visas på SVT Play.

Vilka spelar Leif och Billy?

Serien handlar om två lengräddade (dialektalt slang för någon som är lindrigt begåvad) och arbetslösa bröder Leif (Klas Eriksson) och Billy (Alfred Svensson) och deras liv i Sörbäcken i Norrland. Programmet vann Kristallen 2020 i kategorin årets humorprogram.

Vilken bil har Leif och Billy?

Bröderna Leif och Billy har hittat sin drömbil på blocket. En Volvo 740. Trots sin usla ekonomiska situation så lyckas ändå Leif knäcka en idé till hur de ska lura till sig bilen av den stackars försäljaren. En humorsketch av Klas Eriksson och Alfred Svensson.

Relaterade inlägg: