Vad heter Paw Patrol på svenska?

Innehållsförteckning

Vad heter Paw Patrol på svenska?

Vad heter Paw Patrol på svenska?

Paw Patrol handlar om de 6 hjältemodiga valparna Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma och Skye - som är ledda av en tekniskt intresserad pojke som heter Ryder. Tillsammans jobbar de hårt för att skydda deras lilla samhälle.

Vad heter polishunden i Paw Patrol?

Chase - polisbil Chase har uppdraget som polishund i PAW Patrol. Han är duktig på att spåra och åker runt i sin polisbil.

Vad heter staden i Paw Patrol?

PAW Patrol är på gång! När deras största rival, Överdängare, blir borgmästare i närliggande Äventyrsstaden och börjar härja i stan, lägger Ryder och allas favorithjältevalpar in högsta växeln för att ta sig an utmaningen.

Vad säger Chase i Paw Patrol?

Allt på henne är i rosa, alla kläder, hennes husvagn, flygarglasögonen osv, allt. och rätt ofta misslyckas och får hjälp av den mycket coolare polisvalpen (”Chase säger aldrig nej”). Det finns förresten en till mörkhyad i serien, en kvinnlig borgmästare – progressivt!

Var kan man se Paw Patrol på svenska?

PAW Patrol - Barnfilmer och serier för barn på nätet – Viaplay.

Var kan man se Paw Patrol?

PAW Patrol | SVT Play.

Vad heter pojken i Paw Patrol?

Paw Patrol är Nickelodeons nya animerade serie som handlar om de 6 hjältemodiga valparna Marshall, Chase, Skye, Rocky, Rumble och Zuma och pojken Ryder som är deras ledare. Valparna jobbar hårt med att skydda sitt samhälle med hjälp av pojken Ryder. Inget jobb är för stort, ingen valp är för liten!

Vart kan man se Paw Patrol?

PAW Patrol | SVT Play.

Vad säger Rocky i Paw Patrol?

Han tycker allt är spännande men kan ibland vara lite fånig. Till de andra PAW Patrol hundarna säger han alltid "Jag mår bra", så det är fint.

Relaterade inlägg: