Vad kallas Gubbkeps?

Innehållsförteckning

Vad kallas Gubbkeps?

Vad kallas Gubbkeps?

Sportkeps eller "gubbkeps", på engelska Flatcap eller Scallycap.

Vad innehåller en keps?

De flesta kepsar är gjorda i bomullstyg eller nylon, men det finns även kepsar i andra material, som ull eller sammet. Därför kan olika kepsar behöva tvättas på olika sätt. Här ger vi några förslag på hur du tvättar din keps.

Hur bär man Gubbkeps?

Hur du bär en gubbkeps

  1. Tänk på klassikerna – kom ihåg att naturliga material erbjuder bättre isolation och andning. ...
  2. Gör den din egen – böj skärmen för att den ska rama in ditt ansikte genom att lätt sätta tryck på den och forma den med en lättare böjning.

Hur man bär en keps?

De ska sitta strax över ögonbrynen, gärna så hårväxten syns i kepsens glipa.

  1. Trucker-kepsen bärs rakt fram, men man kan experimentera med att till exempel luta kepsen bakåt så att större delar av pannan syns.
  2. Ovala ansikten är den ansiktsform som funkar med i princip alla kepsar.

Hur får man bort Svettfläckar från en keps?

Svettfläckar - Börja med att gnugga in ett kraftfullare schampo eller raklödder i fläcken. Skölj sedan bort fläcken och tvätta kepsen som vanligt. Antingen i tvättmaskin, i diskmaskin eller för hand. Om inte de brunbeiga tonerna går ur kan du även testa att badda med fläcken med sårtvätt.

Vad är en snapback keps?

Snapback-kepsen har fått sitt namn på grund av sättet som kepsen låses på. Bak på varje äkta snapback finns det en plastrem med de klassiska trycknapparna som du använder för att justera storleken med. ... Tack vare snapback-låsningen får du nämligen en one-size-fits-all keps.

Relaterade inlägg: