Har Klara Hammarström några syskon?

Innehållsförteckning

Har Klara Hammarström några syskon?

Har Klara Hammarström några syskon?

Familj: Mamma Anna, pappa Eskil, trillingarna Mathilda, Amanda och Lukas, 25, tvillingarna Selma och Klara, 20, Ingemar, 18, Julian, 15, Ellen, 12, Adam, 8, Annabel, 5, och Florian, 1. Bor: I Stockholm.

Hur många syskon har Ingemar Hammarström?

I teamet finns landslagsryttarna Ingemar och Selma Hammarström, de yngre syskonen Ellen och Adam som också tävlar på hög nivå, samt de vuxna systrarna Klara, Amanda och Mathilda, numera bosatta i Stockholm, som har flertalet SM-medaljer i både hoppning och fälttävlan.

Hur gammal är Klara Hammarströms mamma?

Mamma Anna Hammarström, 53, läkare och entreprenör, har medvetet hållit sig lite i bakgrunden och har genom åren tackat nej till flera populära produktioner. Samtidigt är hon som elvabarnsmamma, det sista efter 50 år, en förebild för många äldre kvinnor som vill ha barn.

Vart bor Klara Hammarström?

Klara Lovisa Hammarström bor i en villa i Ljungskogen, Höllviken.

Hur gammal är Selma Hammarström?

Selma är 21 år och bor i Vellinge. 2018 sadlade Selma om från fälttävlan till hoppning. Trots sin unga ålder hann hon med 5 europamästerskap som både ponnyryttare och junior.

Hur gammal är Ingemar Hammarström?

Ingemar fyller år om 48 dagar Ingemars födelsedag är den 20 februari och då fyller han 19 år.

Hur många SM guld har Ingemar Hammarström?

Ingemar började rida i tidig ålder, sommaren 2016 flyttade Ingemar och familjen ner till skåne från Delsbo för att satsa på ridningen. Idag rider han storhäst där han tagit guld i Junior SM och vunnit 145 i Grand Prix.

Hur många år är Ingemar Hammarström?

Ingemars födelsedag är den 20 februari och då fyller han 19 år. Uppvakta Ingemar med blommor och presenter!

När fyller Ellen Hammarström år?

Ellen Margareta Hammarström bor i en lägenhet i Valla, Frösön med telefonnummer 070-635 68 56. Hennes födelsedag är den 4 februari och hennes namnsdag är den 18 augusti.

Vilka består familjen Hammarström av?

Serien kretsar främst kring tvillingarna Klara och Selma, men även om lillebrodern Ingemar Hammarström. Även resterande sju syskon samt föräldrarna medverkar i serien. Näst intill alla tio syskon i familjen har ett stort hästintresse, vilket också är det ämne som genomsyrar serien.

Relaterade inlägg: