Hur många personer har mördats i Morden i Midsomer?

Innehållsförteckning

Hur många personer har mördats i Morden i Midsomer?

Hur många personer har mördats i Morden i Midsomer?

Enligt en genomgång utförd av Midsomer Murders Fandom har över 359 mord begåtts, varav 337 visats, i serien fram till seriens tjugoandra säsong. Utöver det har 581 dödsfall skett i serien, och drygt 164 mordförsök eller självmord.

Vad heter författaren till Morden i Midsomer?

Kriminalkommissarie Barnaby kallas in för att utreda vad som förefaller vara ett naturligt dödsfall. Men Barnaby anar snart att allt inte står rätt till ... Caroline Graham har skrivit böckerna om det idylliska, men ack så våldsamma, grevskapet som den populära tv-serien Morden i Midsomer bygger på.

Hur stort är Midsomer?

Folkmängd: 3 000 i Long Crendon, 10 000 i Thame (drygt 60 miljoner i hela landet). Tidsskillnad: - 1 timme. Språk: Engelska. Valuta: 1 pund = cirka 13,50 kr.

Hur gammal är Barnaby?

1. Tom Barnaby - John Nettles. 72-åriga skådespelaren John Nettles spelade den omåttligt populära kommissarien Tom Barnaby i de första 13 säsongerna av "Morden i Midsomer". Efter 81 avsnitt av den brittiska succéserien valde Nettles att pensionera sig och lägga rollen som Tom Barnaby på hyllan.

När kommer Morden i Midsomer säsong 21?

Den 23 juni har säsong 21 av den brittiska långkörarn premiär i SVT – fyra nya avsnitt väntar. Tradition: Först ”Allsång på Skansen”, sedan ”Morden i Midsomer”.

Relaterade inlägg: