Har Kristina Ohlsson några barn?

Innehållsförteckning

Har Kristina Ohlsson några barn?

Har Kristina Ohlsson några barn?

Namn: Kristina Maria Ohlsson. Född: 1979. Bor: Lägenhet i Vasastan, Stockholm. Familj: Föräldrar, fem syskon, 15 syskonbarn.

Vad heter Kristina Ohlssons tredje bok?

Änglavakter är Kristina Ohlssons tredje kriminalroman om Fredrika Bergman och hennes kollegor Alex Recht och Peder Rydh. Askungar utkom 2009 och blev snabbt en framgång både i Sverige och utomlands. Efterföljaren Tusenskönor har belönats med Stabilopriset och är nominerad till bästa svenska kriminalroman 2010.

Vad är Kristina Ohlsson mest känd för?

Kristina Ohlssons kriminalromaner för vuxna läsare har fått en hängiven läsarkrets och nått stora framgångar, såväl i Sverige som internationellt. Samma gäller för hennes oerhört populära spänningsböcker för barn. Med Glasbarnen, Zombiefeber och Mysteriet på Ödeborgenhar hon en central plats i barnens bokvärld.

Vad är Kristina Ohlssons intressen?

När Kristina Ohlsson var barn läste hon agentböcker och drömde om att jobba för den hemliga underrättelsetjänsten CIA. Men hon ville också bli författare - en dröm som blev verklighet. Kristina började skriva redan som sjuåring och har alltid haft skrivandet som en hobby.

Relaterade inlägg: