Vem är Anita i Återskaparna?

Innehållsförteckning

Vem är Anita i Återskaparna?

Vem är Anita i Återskaparna?

Deltagare i avsnitt 3: Anita Molander, 69, från Lidingö har med sig Nallen Nalle. Magnus Bernroth, 62, från Strängnäs lämnar in en oljemålning.

Varifrån sänds Återskaparna?

Återskaparna[redigera | redigera wikitext] Warner Bros. Återskaparna är ett svenskt TV-program som hade premiär på TV4 och C More, med Erik Haag och Lotta Lundgren som programledare.

När börjar Återskaparna?

Nu har ”Återskaparna” fått en första trailern, samtidigt som TV4 Media bekräftar att det blir premiär 9 mars. ”Det är ett otroligt fint program som på sätt och vis känns som en motkraft till samtidens konsumtionskultur med slit-och-slängvaror med kort livslängd”, har Lotta Lundgren tidigare sagt om ”Återskaparna”.

Hur många tittare har Återskaparna?

TV4 är inte oroliga – trots fiaskosiffror Premiären av programmet sågs av 795 000 människor, skrev Expressen. Men när SVT veckan därpå hade premiär för "Trädgårdstider" så lockade det 1,2 miljoner tittare. Bara 405 000 tittade då på "Återskaparna" på TV4.

Var utspelar sig Återskaparna?

Återskaparnautspelar sig i princip i en verkstad där Lotta Lundgren och Erik Haag samlar Sveriges bästa hantverkare som får i uppdrag att laga folks trasiga saker. Det kan handla om trasigt arvegods eller saker man haft sedan barndomen. Lotta Lundgren beskriver formatet som känslosamt.

Kan man lämna saker till Återskaparna?

Den 9 mars är det premiär för programmet "Återskaparna" där gamla saker får nytt liv med hjälp av hantverksspecialister. I TV4-programmet "Återskaparna" får människor lämna in föremål har som betytt extra mycket för dem och få det lagat av experter. ...

Vart håller Återskaparna till?

Aktuell med: Sitt första tv-program på TV4, ”Återskaparna”. Ålder: 53 år. Bor: På landet utanför Södertälje.

Var Lotta Lundgren med Erik Haag?

Erik Haag och Lotta Lundgren är tillbaka med nya programmet ”Big Bang”. Lotta Lundgren ser bara fördelar med att jobba ihop med sin pojkvän. Hon har svårt att se hur hon skulle göra program utan Erik Haag. Lotta Lundgren och Erik Haag är tillbaka med sitt tredje program på TV4: Frågesportprogrammet ”Big Bang”.

Hur vet man hur många som tittar på tv?

mäts TV-tittandet « MMS. MMS har sedan 1993 genomfört TV-mätningar i Sverige med s.k. People Meters. Systemet bygger på att medlemmar i en tittarpanel, representativ för den svenska TV-befolkningen, rapporterar om sitt TV-tittande via elektroniska mätare.

Vem är Erik Haag ihop med?

Erik Haag blev i samband med uppbrottet tillsammans med programledarkollegan Lotta Lundgren, som han hade jobbat med på Historieätarna. De två jobbar och lever fortfarande tillsammans. Under det 19 år långa äktenskapet mellan Erik och Martina blev det alltså fyra barn – Jackson, Lucia, Dino och Diana.

Relaterade inlägg: