Vilka är Familjen i Angered?

Innehållsförteckning

Vilka är Familjen i Angered?

Vilka är Familjen i Angered?

Journalisten Johanna Bäckström Lerneby har följt familjen Ali Khan från Angered i över ett decennium. 2020 kom hennes succébok ”Familjen”. Här är reportaget som ligger till grund för boken. Redan 2017 kunde Aftonbladet berätta historien om en familjs inflytande – över en hel stadsdel.

Vilka är al Asim?

Journalisten och författaren Johanna Bäckström Lerneby följde och granskade också hon familjenätverket under sin tid på Aftonbladet. Nu har hon skrivit boken ”Familjen” som ges ut den 27 maj. I boken kallas familjen Ali Khan i stället för Ali Asim.

Vad heter Familjen?

Den närmaste familjen kan bestå av makar, föräldrar, barn och syskon. Den utökade familjen kan bestå av fastrar och farbröder, far- och morföräldrar, mostrar och morbröder, kusiner, barnbarn, syskonbarn, svärdöttrar och mågar. Ibland kan man mena att även den utökade familjen ingår i den närmaste kretsen.

Vilket land kommer Ali Khan ifrån?

Tidigare okända domstolshandlingar från Libanon visar att klanledaren Hashem Ali Khan är dömd och efterlyst för flera grova brott.

Vilka styr i Bergsjön?

Enligt polisen samarbetar Södra Biskopsgården med den yngre falangen i Bergsjön och med livsstilskriminella från Frölunda och Tynnered. Den äldre falangen i Bergsjön har eller har haft uppbackning av Backagänget, Norra Biskopsgården samt delar av Gårdstensalliansen.

Hur är det att bo i Angered?

Angered centrum är inga problem alls, samma med Rannebergen men däremot Gårdsten och Lövgärdet är ganska så lugnt dagtid, nattetid kan man börja kolla sig över axeln när man är ute. Finns några fler områden som både är mindre och knappt namngivna som är kolugna.

Är Hjällbo farligt?

Hjällbo och Hammarkullen bör du nästan som vit svensk hålla dig inomhus. Angered centrum är inga problem alls, samma med Rannebergen men däremot Gårdsten och Lövgärdet är ganska så lugnt dagtid, nattetid kan man börja kolla sig över axeln när man är ute.

Relaterade inlägg: