Var kommer Hanna Ferm ifrån?

Innehållsförteckning

Var kommer Hanna Ferm ifrån?

Var kommer Hanna Ferm ifrån?

Pixbo, Sweden Hanna Ferm/Place of birth

Vem är Hanna Ferm dotter till?

Hon kom på en andraplats i Idol 2017 och tillsammans med artisten Liamoo slutade hon trea i Melodifestivalen 2019 med låten "Hold You"....Hanna Ferm[redigera | redigera wikitext]
Hanna Ferm
Hanna Ferm under Melodifestivalen 2019.
FödelsenamnHanna Alma Beata Ferm
Född23 oktober 2000

Hur gammal var Hanna Ferm i Idol?

Tre år senare, när Hanna var 16 år, sökte hon till 2017 års upplaga av Idol och knep en andra plats, medan Chris Kläfford tog hem vinsten.

Vilken plats kom Hanna Ferm på i Idol?

Hanna Ferm kickstartade sin karriär i Idol 2017, där hon klev in i auditionsalen och minst sagt knockade juryn. Hon slutade upp på en andraplats i tävlingen samma år och har sedan dess hunnit ställa upp i Melodifestivalen två gånger. Hiten "Brave" som Ferm deltog med år 2020 spelades flitigt på radion under samma år.

Vad gör Hanna Ferm idag?

Trots sin unga ålder har hon har hunnit delta i flera stora talangtävlingar genom åren och släppt flera egna låtar. Hon är 2019 aktuell i Melodifestivalen tillsammans med artisten Liamoo med låten "Hold you". De ställer upp gemensamt upp i Mello, men är fortfarande soloartister.

Är Hanna Ferm Svartenbrandts dotter?

Hanna Ferms efternamn inte är supervanligt i Sverige är det många som undrat om Hanna är släkt med Jackie Ferm och hennes pappa Lars-Inge Svartenbrandt. Men sanningen är att Hanna inte har någon koppling över huvudtaget till dem – alls.

Är Hanna Ferm ihop med någon?

Varken Hanna Ferm eller Johan Gunterberg har bekräftat att de dejtar eller är tillsammans, men det står helt klart att de har någon form av relation! För ett par dagar sedan visade Johan nämligen upp Hanna på sin Instagram story när de två var och åt mat tillsammans.

Vem är Hanna Ferm ihop med 2021?

Metro Mode 12 October 2021 Artisten Hanna Ferm, 20, har hitta kärleken i artisten Johan Gunterberg, 33, från gruppen De vet du. Det var när showen ”GES – Stanna världen en stund” hade premiär på Cirkus i Stockholm som paret kom tillsammans.

Vart bor Hanna Ferm?

Hanna Alma Beata Ferm bor i ett kedjehus i Pixbo. Hon bor tillsammans med bland annat Henrik Johansson. Hennes födelsedag är den 22 oktober och hennes namnsdag är den 5 januari.

Hur många år är Hanna Ferm?

21 år (23 oktober 2000) Hanna Ferm/Age

Relaterade inlägg: