Vad heter Carina Bergs son?

Innehållsförteckning

Vad heter Carina Bergs son?

Vad heter Carina Bergs son?

Holger Luuk Otto Berg Carina Berg/Sons

Är Lindström för Luuk?

Men Kristian Luuk, 55, och Fredrik Lindström, 58, har känt varandra i flera decennier nu. De började först jobba tillsammans när de spelade in det numera kultförklarade radioprogrammet Hassan, där de underhöll svenska folket med busringningar.

Hur gammal är Carina Bergs son Otto?

Han har knappt setts på någon av medieprofilernas sociala medier, då de två ex-makarna kommit överens om att hålla sonen utanför offentligheten. Ihop med Erik Berg har Carina Berg sonen Otto Berg och Juno Berg. Otto är född i mellandagarna 2019 och är idag alltså runt 1,5 år gammal.

Hur mycket tjänar Fredrik Lindström?

"På spåret"-domaren Fredrik Lindström taxerade en inkomst på 1,5 miljoner kronor 2016. 20 låg inkomsten på två respektive 2,4 miljoner kronor. Lindström har gjort stor succé med föreställningarna "Ägd" och "Ljust och fräsch" tillsammans med Henrik Schyffert.

Har Kristian Luuk barn?

Holger Luuk Smilla LuukSebastian Luuk Kristian Luuk/Children

Hur många barn har Carina Berg med Kristian Luuk?

I december 2019 kom sonen Otto till jorden. Sonen blev Carina Bergs andra barn men parets första gemensamma. Men lyckan stannade inte där. För så sent som i mars skulle bebislyckan slå till igen när parets andra gemensamma barn, dottern Juno, föddes.

Relaterade inlägg: