Vad tjänar Joakim Lundell i månaden?

Innehållsförteckning

Vad tjänar Joakim Lundell i månaden?

Vad tjänar Joakim Lundell i månaden?

Enligt Skatteverket så tjänade Joakim under 20 100 kronor. Det blir en månadslön på 62 425 kronor. Det blev en något mindre summa för Jonna Lundell, som landade på en årsinkomst på 612 300 kronor. För Jonna blev månadslönen 51 025 kronor.

Hur mycket tjänar Joakim Lundell?

Jocke och Jonnas miljonsiffra Då omsatte företaget 11,5 miljoner kronor, detta enligt Breakit. I den nya årsredovisningen kunde bokslutet för helåret 2020 avslöja ett nytt intäktsrekord, detta enligt SvD. Företaget drog in 20,2 miljoner kronor, vilket var nära en fördubbling jämfört med föregående år.

Hur mycket får man för 1 miljon visningar på Youtube?

Som ägare till en Youtube-kanal kan du tjäna mellan fem kronor och fyrtio kronor per 1000 visningar. Hur mycket du faktiskt får beror på ämnet för dina videos och den typ av interaktion du får från besökaren när det gäller annonserna.

Hur mycket kostar Jocke och jonnas hus?

I slutet av 2017 köpte Jocke och Jonna en storslagen villa i hemstaden Norrköping, något som uppmärksammades stort i medierna. Joakim Lundell själv uppger på Facebook att de betalade 8,7 miljoner kronor för den.

Hur mycket lön får Jocke och Jonna?

Mer om Jocke & Jonna Jocke & Jonna AB har 3 anställda och gjorde ett resultat på 2 583 KSEK med omsättning 20 480 KSEK under 2020. Bolaget hade då en omsättningstillväxt på 76,3 %.

Relaterade inlägg: