Vad hette Lars Lerins TV program?

Innehållsförteckning

Vad hette Lars Lerins TV program?

Vad hette Lars Lerins TV program?

Då har Vägen ut med Lars Lerin premiär i SVT Tidigare har Lars Lerin gjort stor succé med tv-serierna Lerins lärlingar, Vänligen Lars Lerin och Lerins sommarö. År 2020 var han julvärd i SVT.

Vad heter Lerins Sommarö?

Den 25 november är det premiär för det första avsnittet av SVT-serien Lerins sommarö. I sex avsnitt besöker vänner och lärlingar Lars och maken Juniors lantställe på Fläskön. Upptåg, äventyr, måleri och samtal om livet utlovas.

Vad heter Lerins lärlingar?

Junior, det är Lars Lerins man. Och Wanja Asplund, det är den tidigare enhetschefen för daglig verksamhet i Karlstad. Hon hade precis pensionerats när idén föddes att göra en tv-serie om personer med funktionsnedsättningar som exempelvis asperger och adhd.

Var Lars Lerins Sommarö?

Lars Lerin och Junior bjuder in nya och gamla vänner och några av lärlingarna till sitt lantställe på västkusten för att måla och prata om livet.

Vilket program gav Lars Lerin Kristallen?

Vänligen Lars Lerin är en svensk dokumentäserie på SVT från 2016 där man får följa konstnären Lars Lerin. I programmet träffar Lars Lerin kända svenskar som han intervjuar i sin bostad. Programmet skapades av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson efter att de sett och hört Lerin under Sommar i P1 och i dokumentärer.

I vilken programserie i SVT driver han en konstskola?

Konstnären Lars Lerin anordnar en konstskola för en grupp personer med funktionsnedsättningar i Karlstad. Första säsongen.

Vad heter ön där Lars Lerin bor?

Lars Lerin härstammar från Väderöarna. Hans mormor hette Alli Holm och hon växte upp hos sin moster Gustava, gift med mästerlotsen Oscar Berg. Lars Lerin har gett ut två böcker med motiv från Väderöarna.

Vilken dag är Lerins Sommarö?

Den 25 november är det premiär för Lars, Junior och lärlingarna igen med ny TV-serie, Lerins sommarö, med gäster.

Var kan man se Lerins lärlingar?

Lerins lärlingar – SVT Play Svensk serie från 2018 på SVT Play. I Lerins lärlingar anordnar Lars Lerin en konstskola för en grupp personer med funktionsnedsättningar i Karlstad – en kreativ, underhållande och känslosam resa.

Relaterade inlägg: