Har Lena Ph barn?

Innehållsförteckning

Har Lena Ph barn?

Har Lena Ph barn?

Saga Herngren Noa Månfare Herngren Lena Philipsson/Children

Har Lena Ph levt i?

Maria Magdalena Filipsson, känd som Lena Philipsson eller enbart Lena Ph, född 19 januari 1966 i Vetlanda i Jönköpings län, är en svensk artist, låtskrivare, skådespelare och programledare....Lena Philipsson[redigera | redigera wikitext]
FödelsenamnMaria Magdalena Filipsson
Pseudonym(er)Lena Ph
Bidrag i Melodifestivalen

När slog Lena Ph igenom?

När Lena Philipsson slog igenom i Melodifestivalen 1986 med "Kärleken är evig" arbetade hon fortfarande på Byggnadskontoret i Vetlanda. Drygt 20 år senare har hon uppnått det mesta som går att uppnå som artist i Sverige.

Hur många gånger har Lena Ph vunnit Mello?

3. Lena skapar moralpanik och vinner Melodifestivalen 2004 med Det gör ont. Efter att ha varit med tre gånger i Melodifestivalen på 1980-talet, bland annat med låten Dansa i neon, gjorde Lena stor comeback när hon vann Melodifestivalen 2004 med låten Det gör ont, skriven av Thomas ”Orup” Eriksson.

Hur gamla är Lena Philipsson barn?

Artisten Lena Philipsson var tidigare gift med regissören Måns Herngren. Tillsammans fick de barnen Saga och Noa – så här ser de ut i dag! Schlagerstjärna Lena Philipsson, 53, och regissören Måns Herngren, 54, var 90-talet hetaste kändispar. Paret var gifta i nio år och fick barnen Noa, 27, och Saga, 22, ihop.

Vem har Lena Ph varit tillsammans med?

Per Holknekt2010–2012 Måns Herngren1993–2001 Lena Philipsson/Spouse

Har Lena Ph varit ihop med Orup?

Lena + Orup var ett samarbete av de svenska popartisterna Lena Philipsson och Orup (Thomas Eriksson). Inför 2004 inledde dessa två ett samarbete, där Orup skrev låtar åt Lena Philipsson.

Vem har skrivit en stilla depression?

Lena Philipsson En stilla depression/Lyricists Förra året hade Lena Philipsson en stor sommarhit med ”Maria Magdalena” – med nya låten ”En stilla depression” kan det bli succé igen. – ”En stilla depression” är en låt jag skrev för snart ett år sedan och den handlar om den jämngrå vardagen, där inget särskilt händer.

Relaterade inlägg: