Vad heter Lars Winnerbäcks dotter?

Innehållsförteckning

Vad heter Lars Winnerbäcks dotter?

Vad heter Lars Winnerbäcks dotter?

Sedan april 2016 är hon gift med den svenske sångaren Lars Winnerbäck, och den fick de en dotter....Agnes Kittelsen[redigera | redigera wikitext]
Agnes Kittelsen
Född Kristiansand, Norge
Utbildad vidStatens Teaterhøgskole och Teaterhøgskolen
Aktiva år2004–
MakeLars Winnerbäck (2016– )

Vad heter winnerbäcks fru?

Agnes Kittelsenm. 2016 Lars Winnerbäck/Wife

Var kommer Lars Winnerbäck ifrån?

Stockholm, Sweden Lars Winnerbäck/Place of birth

Är Lars Winnerbäck?

Lars Mattias Winnerbäck, ursprungligen Nilsson, född 19 oktober 1975 i Engelbrekts församling i Stockholm, är en svensk musiker, som skriver och framför musik på svenska. Han har blivit flerfaldigt belönad med utmärkelser för sin musik, bland annat har han vunnit sju Grammisar och fem Rockbjörnar.

Hur gammal är Winnerbäck?

46 år (19 oktober 1975) Lars Winnerbäck/Age

När slog Lars Winnerbäck igenom?

Lars Winnerbäck slog igenom under slutet av 1990-talet och han har sedan dess varit en väldigt pålitlig artist när det gäller att släppa bra album.

Vad har Lars Winnerbäck arbetat som?

Förutom att spela, sjunga och skriva låtar har Winnerbäck även producerat album till både Lisa Ekdahl och Elin Sigvardsson. Han har också sysselsatt sig som modefotograf och illustratör.

Vad gör Lars Winnerbäck idag?

I över 20 år har Winnerbäck tagit med sig det svenska vemodet upp på scen och han räknas idag som en av landets absolut största artister. Efter höstens arenaturné och nya albumet ”Eldtuppen” beger sig Lars Winnerbäck ut i den svenska sommarnatten. 2022 blir det sommarkonserter i slottsträdgårdar och arenor.

När splittrades snoddas?

1994 splittrades bandet, på grund av att Winnerbäck skulle börja studera i Kungälv. Bandet återförenades dock 2009 för att återigen uppträda på Hultsfredsfestivalen. Punkbandet Snoddas hann ge ut två kassetter och en CD-ep.

Har Winnerbäck barn?

Ebbe Winnerbäck Lars Winnerbäck/Children

Relaterade inlägg: