Vem spelar Linus i Gåsmamman?

Innehållsförteckning

Vem spelar Linus i Gåsmamman?

Vem spelar Linus i Gåsmamman?

Gåsmamman är en svensk dramaserie som började sändas på C More Series i slutet av 2015. Huvudrollen spelas av Alexandra Rapaport. Den 18 februari 2016 hade serien premiär i Kanal 5.

Vart kan man titta på Gåsmamman?

Se Gåsmamman online här - Streama gratis på TV4 Play.

Är Samuelsson med i Gåsmamman?

Tidersrumssonen Magnus Samuelsson är aktuell som MMA-klubbsägaren Tony i den nya säsongen av "Gåsmamman". Sin medverkan, ja den kan han tacka coronapandemin för. Den 20 september, för lite mer än två veckor sedan, släpptes det första av sex avsnitt i säsong fem av TV4:s "Gåsmamman".

Vem spelar Sonja i Gåsmamman?

Alexandra RapaportGåsmamman Sonja Ek/Played by

Hur blev Sonja majoren?

Alexandra Rapaport spelar fortsatt huvudrollen som Sonja Ek. ... Handlingen inleds några år efter det att ”Sonja iscensatte sin egen död för att kunna ta över rollen som ”Majoren”, ledaren i det kriminella nätverk som hon sedan länge haft kopplingar till.”

Hur många skådespelare i Gåsmamman 4?

I huvudrollerna ser vi precis som tidigare Alexandra Rapaport, Christian Svensson, Anja Lundqvist, Shebly Niavarani, Anastasios Soulis, Ulf Friberg, Clara Christiansson Drake, Joel Lützow, Edvin Ryding och Grynet Molvig. Gåsmamman säsong 4 produceras av Bigster, som originalserie på C More och TV4.

När kommer det nya avsnitt av Gåsmamman?

Gåsmamman” produceras av Bigster. Petra Ahlin och Lisa Dahlberg är exekutiva producenter på C More och TV4. ”Gåsmammansäsong 6, som är seriens sista omgång, har premiär 2022 på C More.

Relaterade inlägg: