Vem är mamma till Lerins barn?

Innehållsförteckning

Vem är mamma till Lerins barn?

Vem är mamma till Lerins barn?

De har sedan tidigare sönerna Gabriel, 5 år, och Rafael, 6. Och snart ansluter alltså 2,5-åriga döttrarna Iris och Gerd. De berättar att Iris är döpt efter regnbåges gudinna i Grekisk mytologi, och Gerd är döpt efter Lars Lerins mamma. – Hon heter Gerd Maria, och Maria är Juniors mamma, berättar Lars för NWT.

Hur gammal är Lars Lerins barn?

Det här är Lars Lerin Ålder: 66 år. Yrke: Konstnär och författare. Bor: Villa i Hammarö i Värmland. Familj: Maken Manoel ”Junior” Marques Lerin, 43, och sönerna Rafael, 5, och Gabriel, 4.

Vad heter Lars Lerins syster?

Han föddes 1954 i värmländska Munkfors, som första barn till Jonny och Gerd Lerin. Sex år senare kom lillasystern Marika.

Vart är Lars Lerin uppväxt?

Lerin växte upp i Munkfors i mellersta delen av Värmland som son till bandyspelaren Jonny Lerin (1928–2020) och Gerd Lerin (född 1930). Han studerade vid Gerlesborgsskolan 1974−1975 och vid Valands konsthögskola i Göteborg 1980−1984.

Är Junior biologisk pappa?

De kan trivas med varandra och leka. Det är glädje hela livet hemma, förklarar Junior. Fredrik Skavlan, 51, poängterar att Junior är biologisk far till båda pojkarna, men frågar om inte Lars också har en viktig roll i det hela, varpå Lars skämtsamt svarar: – Du vet för mig kan de lika gärna komma med storken.

Vilken ort bor Lars Lerin på?

Lars Ivar Lerin, född i Munkfors, är en svensk konstnär och författare med illustrationer från egna reseskildringar i akvarell och grafik som främsta teknik. Han är bosatt på Hammarön.

Relaterade inlägg: