Vad heter Susanne i Fråga doktorn?

Innehållsförteckning

Vad heter Susanne i Fråga doktorn?

Vad heter Susanne i Fråga doktorn?

Suzanne Axell, född 27 december 1955 i Stockholm, är en svensk journalist och programledare. Hon var programledare för SVT:s Fråga doktorn från 20. Våren 2021 deltog Axell i TV4:s Let's Dance.

Var är Karin Granberg i Fråga doktorn?

Karin Granberg är övergripande ansvarig läkare för Skellefteå AIK. Hon har varit ledig för att ägna sig åt det nu när dom spelat intensivt en period, men är åter i rutan ikväll”, skriver SVT:s pressdesk till Nöjeslivet.

Vad handlar Fråga doktorn om ikväll?

Skivbolagsdirektören, entreprenören mm Bert Karlsson berättar om hur prostatacancern gjorde att han fick en ny syn på livet. Doktor Karin Granberg svarar på frågor om kropp och själ. Programledare: Sofia Rågenklint. ... Doktor Karin Granberg svarar på frågor om kropp och själ.

När började Fråga doktorn?

Janu Fråga doktorn/First episode date

Vad heter programledaren för Fråga doktorn?

Fråga Doktorn svarar på våra funderingar om kropp och själ tillsammans med doktor Karin Granberg och programledare Sofia Rågenklint.

Vem är läkaren i fråga doktorn?

Programledare Sofia Rågenklint kommer, tillsammans med Fråga doktorns läkare Karin Granberg , gäster och en rad experter inom olika området, hjälpa tittarna att förebygga ohälsa och må bättre.

Har Sofia Rågenklint varit Fröken Sverige?

Rågenklint är uppvuxen i Äppelbo i Dalarna. Hon har tidigare arbetat på en resebyrå. Hon var Fröken Sverige-kandidat för Dalarna 1999 och slutade på tredje plats i finalen. ... Från 2013 var Rågenklint programledare för Djursjukhuset i SVT samt Söndag med Sofia i Barnkanalen.

Relaterade inlägg: