Vilken julkalender blir det 2022?

Innehållsförteckning

Vilken julkalender blir det 2022?

Vilken julkalender blir det 2022?

Enligt uppgifter till Gotlands Allehanda kommer julkalendern 2022 spelas in i Visby och på Gotland. Inspelningen till nästa års julkalender väntas dra igång redan i februari 2022 och pågå fram till mitten på mars.

Hur anmäler man sig till julkalendern 2022?

Alla åldrar välkomnas att söka för en eller flera inspelningsdagar. Vi ser gärna att du har ofärgat hår eller att du har en naturlig hårfärg. Inspelningsperioden äger rum från januari till mars 2022. Vi kommer sedan att svara dig i slutet av november / början på december.

Vilken är julkalendern 2021?

I över 60 år har SVT sänt julkalendrar, från Teskedsgumman, till Trolltider, till Tusen år till julafton. I år är det dags för En hederlig jul med Knyckertz. Programmet går att se på SVT Play och SVT Barn.

Hur anmäler man sig till Julkalendern 2021?

Julkalendern 2021 är redan helt färdigrollsatt, precis som vi har skrivit här ovanför. Vi söker inte statister eller andra. Ni får kontakta filmbolaget om ni vill söka statistroller.

Hur anmäler man sig till Daidalos?

Jag vill vara med i Labyrint och undrar hur jag gör för att söka till programmet? När det går att söka till Labyrint så hittar du information på SVT Barns hemsida (under fliken Var med).

Relaterade inlägg: