Hur många lingon finns det i världen analys?

Innehållsförteckning

Hur många lingon finns det i världen analys?

Hur många lingon finns det i världen analys?

Det är en rolig och välskriven dialog och även de personer som inte pratar så mycket har förmågan att förmedla massor av känslor. Kemin mellan Sverrir och Vanna är fantastisk och jag tycker att castingen till denna film är klockren. Claes Malmberg spelar pappa till Kristina och han gör det så himla äkta och bra.

Hur många lingon finns det i världen deltagare?

Filmen är regisserad av Lena Koppel. I rollerna syns bland andra Mats Melin, Theresia Widarsson, Maja Karlsson, David Gustafsson, Bosse Östlin, Ellinore Holmer, Sverrir Gudnasson och Vanna Rosenberg.

Hur många lingon finns det i världen ålder?

Media (5 st)
OriginaltitelHur många lingon finns det i världen
ProduktionslandSverige
ProduktionsbolagSonet Film AB
UtmärkelserFestivalpris Visa utmärkelser
ÅldersgränsBarntillåten

Hur många lingon finns det i världen Leif?

Personporträtt - David Gustavsson. David är teaterns sportfantast som oftast ses vid en rink eller fotbollsplan runt om i Hudiksvall. Han har varit med i teatern i drygt femton år och är känd för sin roll som Leif i "Hur många Lingon finns det i världen".

Hur många lingon finns det i världen inspelningsplats?

Filmen spelades in under sommaren och hösten 2010 främst i Hudiksvall med omnejd. Första helgen som filmen visade på svenska biografer blev den helgens mest sedda film.

Hur många lingon finns det i världen frågor?

Efter filmen V vad tycker du var bra / dåligt med filmen? · Vad tycker du om Alex sätt att arbeta med de utvecklingsstörda? · Vad gjorde han som inte var tillåtet enligt cheferna? · Hur tycker du att Alex var som person?

Hur många lingon finns det i världen Alex?

Filmen handlar om 27-åriga Alex som har misslyckats med det mesta och börjar jobba med personer som har en funktionsnedsättning på Hudiksvalls kommun. Då han upptäcker att de sjunger bra bestämmer han sig för att visa för resten av sina vänner att de är lika mycket värda.

Hur många lingon finns det i världen gratis?

Se Hur många lingon finns det i världen? - TV4 Play - Gratis streaming på Webb-TV.nu.

Relaterade inlägg: