Vad heter jerka Johanssons barn?

Innehållsförteckning

Vad heter jerka Johanssons barn?

Vad heter jerka Johanssons barn?

Axel Åkerblom Erik Johansson/Children

Vem är Erik Johansson tillsammans med?

Skådespelaren Erik Johansson är känd från tv-serier som ”Maria Wern” på TV4 och SVTs ”bonusfamiljen”. Han spelade även Eva storebror ”Tobbe” i Eva & Adam. Erik och flickvännen Lisa Sjösten har varit ett par sedan 2018, och barnet är deras första gemensamma.

Hur gammal var Erik Johansson i Eva och Adam?

42 years (Febru) Erik Johansson/Age

Varför kallas jerka?

Å andra sidan: smeknamnet ”Jerka”, som han numera kallas hela tiden och överallt, har sin förklaring i just efternamnsbytet. – Jag har kallats det hela mitt liv. Typ alla heter Erik, så det blev Erik J, sedan Jerka. Och kopplingen till att din rollfigur i filmen Stockholm Boogie heter Jerka är…?

Vad heter jerka Johansson?

Nils Erik "Jerka" Johansson, ursprungligen Åkerblom, född 23 februari 1979 i Enskede församling, Stockholm, är en svensk skådespelare, manusförfattare mm.

Vem är jerka gift med?

Han och sambon Lisa Sjösten, 31, som jobbar i mediebranschen, väntar sitt första gemensamma barn till sommaren. Skådespelaren har barnen Rolf och Lena från en tidigare relation. I ett inlägg på Instagram delar han med sig av gravidlyckan.

Hur gammal är Erik jerka Johansson?

42 år (23 februari 1979) Erik Johansson/Age

Hur lång är Erik Johansson?

1,86 m Erik Johansson/Height

Vad är Erik Johanssons främsta inspirationskällor?

Erik Johansson växte upp i Gamla Enskede i södra Stockholm. ... Mamma jobbade som grafisk formgivare, pappa som journalist och författare – han är bland annat skapare av barnböckerna om Mulle Meck.

Hur gammal är jerka?

Skådespelaren Erik ”Jerka” Johansson, 40, senast känd från ”Maria Wern” i TV4 och ”Bonusfamiljen” i SVT ska bli pappa för tredje gången. Han och sambon Lisa Sjösten, 31, som jobbar i mediebranschen, väntar sitt första gemensamma barn till sommaren. Skådespelaren har barnen Rolf och Lena från en tidigare relation.

Relaterade inlägg: